new

Har startat en ny blogg på devote för att se om det känns bättre. Så kommer vara frånvarande på den här bloggen.

www.someoneisperfect.devote.se

Cypern



Hotellets baksida.

Hotelles framsida.

Protaras centrum.

min finaste vän!

havet.

poolen på kvällen

en dagens outfit.



några bilder.



I♥Cyprus

Hej igen! Kom hem från Cypern igår och det är som alla säger, borta bra men hemma bäst. Det var riktigt skönt att vara i värmen och i Cypern men det är alltid skönare att komma hem till allt. När jag kom hem började jag att packa upp lite och slå in Davids 20-års present så att han inte skulle kunna se det eftersom att han kom hit vid klockan 7 imorse, när han slutade jobbet. Vi la oss och sov fram tilld 1(?) idag. Sedan dess har vi kollat på One Tree Hill och sen åkte han hem eftersom att han snart ska till jobbet igen, usch. Men ikväll ska jag ta det lugnt tror jag, kanske träffa lite folk men annars blir det bara film hela kvällen. 

Bilder från cypern kommer.

Jossan o jag.


the best part of my day

Om 3 timmar åker vi mot Arlanda. Längtar! Ska bli så skönt att vara borta o slappna av i 1 vecka. Kommer sakna min älskling med dock!<3 Nu är allt färdigpackat och de enda jag ska göra nu är att kolla på One Tree Hill tills vi ska åka. Underbart! Livet leker liksom. hehe


Thailand

Spanien


where do you go ?

Hejsan! Va ett tag sen jag skrev nu. Jag har pluggat det sista och är nu helt klar med allt pluggande. Det enda som är kvar att göra är ett engelskaprov så det är chill. Nu är nästan allting färdigpackat och jag ska bara fixa det sista o säga hejdå till david imorgon. Hela veckan när jag är borta kommer vara så skön. En riktig semester bara jag o Jossan! Chill. Iallafall så åker jag ju om typ 24 timmar. Så kommer inte bli något bloggande förän jag kommer hem. Men då får ni en massa bilder och en sammanfattning om hur resan har varit. Så ha de bra o godnatt.


länge sen, kände mig fri då.

RSS 2.0