the day

Om ungefär 5 timmar sätter jag mig i bilen för att åka söder ut. Ner till Danmark för att se på JB konserten! Shit va coolt de kommer att vara. Dock är de jobbiga att jag börjar bli sjuk. Näsan rinner, ögat rinner, känner mig lite varm och ont i halsen. Perfekt... På måndag blir det att ta första vårfikan med tjejerna innan skolan. Och på tisdag blir det ingen skola för mig, för då ska jag röntga huvudet och se om jag inte har migrän om de är någonting annat? Vem vet?. Nej usch. Nu ska jag lägga mig och sova innan jag går upp igen;) är spänd så roligt det kommer att vara.

Btw igår natt när älsklingen hämtade mig o sov här inatt och var med mig hela dagen idag. Det var enormt mysigt. Älskar verkligen min David! på onsdag är de våran dag igen, tiden går fort!!<3

tonight

Nu kollar jag på Family Guy med Jossan, heh. Nu ska jag snart lägga mig för att kunna vakna sen och veta att jag åker hem klockan 12.30 från hotellet imorgon. Shit va glad jag är!!! Så vi hörs på torsdag med bilder eller om vi hörs på söndag, får se. Vill vara med min David så mycket jag kan på torsdag<3! hihiihi om typ 28 timmar så ses vi igen älskling!!<3

DAY 15 - En person jag vill träffa just nu

Just exakt nu så vill jag hem och träffa min familj, mina vänner och speciellt min pojkvän. Men skulle det vara en annan dag när jag var hemma med dom här så skulle jag faktiskt vilja träffa ZAC EFRON helst. Shit vilken chock man skulle få. Så jävla snygg är han.





Seriöst kolla bara på honom!!;)

DAY 14 - Min första bästa vän

Min första bästa vän var Emma Mathilda Lidberg, hon är verkligen underbar person. Hon finns alltid där för en och hon stöttar en. Vi har varit vänner sen vi var jävlig små. Men vi är tyvärr inte lika täta nu som vi var då. Men vi träffas och har roligt tillsammans. Vi har typ hur många minnen som helst tillsammans, hela min uppväxt var med henne. Jag älskar och saknar henne just nu. Puss på dig Emma <3


DAY 13 - 10 saker jag älskar

*Jag älskar mina vänner!
*Min pojkvän!
*Min familj!
*Motala.
*Min mobil!!!
*Varamon
*Solen
*Att åka utomlands
*Filmer
*Musik

DAY 12 - Innehållet i min väska

Jag åker ju hem imorgon, så tar inte upp allt i resväskan ;) men handsväskan ligger typ : Korsordstidning, penna, mp3, plånbok, bok, biljetterna hem, tuggumi, gummisnoddar till tandställningar och klocka typ. Tror inte det är någonting mer nu.

DAY 11 - Ett roligt minne

Som ni läste som resorna så har jag en hel del roliga minnen. Finns för många minnen för att välja just ett. Så tyvärr får ni inte läsa något kul nu ;)

DAY 10 - Någonting jag ångrar

Jag ångrar en hel del. Men det jag ångrar som mest är när jag sårade mina vänner för ungefär 1½år sedan. Jag visste inte hur jag skulle bete mig när jag ville vara med david och ändå vara med vännerna. Det fungerade inte, jag var ung och dum. Sårade dom på de hårdaste sätten. Men nu har jag förstått att jag var dum i huvudet och som tur va så är mina vänner de bästa och har förlåtit mig. Jag ångrar det och hatar att jag gjorde det.

DAY 9- En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Allt skräp som man äter. Godis, chips, glass, cola ja allt sånt. Jag önskar att det inte vore så gott för det blir som en vana att gå och köpa allt sånt. Men snart ska jag försöka att inte äta sånt på vardagarna så ofta.

DAY 8 - En bild som påminner om en tid du saknar


DAY 7 - Din familj

Min familj vet nog alla hur den ser ut. 

Mamma Anette, 45 år. Byter jobb lite sådär, nu jobbar hon i Motala. Glad och sprallig. Kramgo.

Pappa Kenta, 45 år. Äger Motala Ströms Snickerifabrik i Borensberg. riktig retsticka.

Bror Oliver, 19 år. Har jobbat hos pappa men nu slappar han och lever livet. Retsticka och rolig.


DAY 6 - Bästa resan

Det finns så många bästa resor. Kan skriva lite om de bästa.

Gran Canaria
- Var där med Familjen Lidberg, helt underbar resa. Sol och bad men en av mina närmaste kompisar. Vi åkte även och träffade Familjen Leinar, det vill säga Jossan. Så där satt man i värmen med 2 av de bästa vännerna och tog det lugnt. Helt perfekt kändes allt då!<3

Göteborg - Med familjen Leinar, vi hade verkligen en helt perfekt helg där. Sol och chill.<3

Stockholm - Julia och Jossan, och våra mammor. Vi shoppade och hade verkligen en helt underbar helg där med. Vi skrattade och shit, så mycket minnen.<3

Stockholm -  Med mamma när vi kollade på Bounce, kommer aldrig glömma den upplevelsen.<3

Ullared -  Med mamma och David, Shoppa, sov, mer shoppa. Mysigt alltihopa. 

Skara sommarland - Med David och hans vänner. Perfekt dag, sol, bad och skratt.

Har nog fått med det mesta nu. haha

DAY 5 - Min skolgång

Från 6års till 3an gick jag på Mossen, vi var 6 stycken i klassen. Jag, Elinor, Line, Sebbe, Sebbe och Jessica. Vi hade riktigt roligt tillsammans.

4an-6an Gick jag på Norra skolan, Var mest med Elin Sjölin, Ylva Ulfbecker, Jossan, Jonna och Stephanie. Spelade en studs på rasterna, umgicks på fritiden och det var typ den bästa tiden i livet, men ändå den värsta som jag minns det. Jag var inte rikitgt vän med några så nära. aa går inte in på det.

7an-9an Gick jag på Zederslunds skolan. I början var hela klassen typ tillsammans. Sen delades det upp och vi hade olika grupp namn. Coola gänget, Emosarna, Blondinerna och turkarna. haha det var en rolig tid. I slutet när vi skulle sluta så blev vi en klass igen, alla var med alla. Alla grät på skolavlutningen. Saknar klassen.

1an-3an Aa jag har ju inte gått ut 3an men går på Vadstena gymnasiet nu. Har fått en hel del underbara vänner. Nästan hela klassen är tjejer så det är en gemenskap som attans. Tycker verkligen om klassen. Alla lever livet och tar det som det kommer. Underbar klass.

DAY 4 - Det här saknar jag

Jag saknar alla människor där hemma, min säng, mitt rum och min vanliga vardag vill jag ha tillbaka. Jag saknar även den personen som jag var förr, en liten pajas.

DAY 3- Ett kort som är taget för 1 eller 2 år sen


ungefär 1 år sedan.

DAY 2 - Min första riktiga kärlek

Ja, min första riktiga kärlek är mitt ex Anders. Vi hade det jätte bra de gånger vi träffades och de gånger vi pratade. Men emot slutet så blev allting bara tjafs om småsaker. Vi träffades inte på 7 veckor. Allting gjorde ont, att vara ifrån någon man tycker om gör verkligen ont. Och 7 veckor är en låång tid. Så Distansen tog död på vårat förhållande efter 4 månader. Vi är vänner idag och kan prata ibland. Han är ändå en som jag har berättat en del för eftersom jag litade på honom. Jag är glad över att han gjorde slut för hade han inte gjort det så hade jag nog plågat mig själv ett tag till innan jag förstått att det inte gick. Det gjorde ont då, men det gick över ganska snabbt eftersom jag hade tappat en del känslor under tiden jag var ifrån honom de 7 veckorna.

Jag har däremot inte älskat någon så mycket som jag älskar David, han är den som visat mig verkligen hur bra ett förhållande kan vara. snart 21 månader. Jag har aldrig haft något så bra eller så långt förhållande. Kan inte ens förstå hur det är möljigt att ha det såhär bra. Att verkligen vara lycklig så fort man hör namnet, rösten eller har honom nära mig. Shit. 6 Juli är det datumet jag kommer minnas i resten av mitt liv. Jag har varit ifrån David i 3 veckor nu och det skulle inte gå att vara ifrån honom mera. Saknar honom så det verkligen gör ont på riktigt. Är verkligen glad att jag har träffat mannen i mitt liv! För det vet jag att han är !! David Wallman <333!

DAY 1 - Profilbild på facebook + 10 faktapunkter om dig själv



1. Jag har inte många nära vänner, men de jag har är underbara!
2. Jag önskar att jag var den personen jag var förr, en pajas.
3. På onsdag natt kommer jag vara lyckligare än på länge.
4. Ska kolla på JUSTIN BIEBER konsert på fredag, längta!
5. Jag är riktigt mörkrädd, klarar inte av mörkt rum när jag är ensam.
6. Gråter inte ofta men när jag gör det så sprutar tårarna typ.
7. Håller ofta min ilska inom mig.
8. Ingen vet allt om mig, inte ens de närmaste.
9. Jag kan vara som ett barn med min pojkvän, och även så kan jag vara som en mamma för honom. Lite speciellt förhållande.
10. Jag längtar hem något enormt mycket!!

hihi



Eftersom Davids lillasyster är så himla söt så tyckte jag att hon skulle få en länkning: http://www.fannyelizabethwallman.blogspot.com/
Som ni ser på bilden så är hon söt och snygg o allt. Underbar person!
Jag saknar dig Fanny!<3

hur klarade jag av det?

Hejsan, som ni läser i inlägget under så kommer det kanske 15 inlägg till ikväll. haha bra uppdatering idag! Jag har jobbat mellan 7 och halv 1 idag, ganska okej. Mådde dock illa och ville spy. Imorgon är sista jobb dagen!!! 42 timmar tills vi åker från hotellet typ. Shit. Snart snart hemma! nu ska jag och Jossan laga mat och äta, senare blir det att gå ner till lobbyn och fixa lite Gossip Girl avsnitt;) hehe! Ha de gött. 


längtan är enorm nu. Jag saknar dig!!!<3

lista

DAY 1 - Profilbild på facebook + 10 faktapunkter om dig själv
DAY 2 - Min första riktiga kärlek
DAY 3-  Ett kort som är taget för 1 eller 2 år sen
DAY 4 - Det här saknar jag
DAY 5 - Min skolgång
DAY 6 - Bästa resan
DAY 7 - Din familj
DAY 8 - En bild som påminner om en tid du saknar
DAY 9-  En dålig vana jag önskar att jag inte hade
DAY 10 - Någonting jag ångrar
DAY 11 - Ett roligt minne
DAY 12 - Innehållet i min väska
DAY 13 - 10 saker jag älskar
DAY 14 - Min första bästa vän
DAY 15 - En person jag vill träffa just nu
DAY 1 - Profilbild på facebook + 10 faktapunkter om dig själv
DAY 2 - Min första riktiga kärlek
DAY 3-  Ett kort som är taget för 1 eller 2 år sen
DAY 4 - Det här saknar jag
DAY 5 - Min skolgång
DAY 6 - Bästa resan
DAY 7 - Din familj
DAY 8 - En bild som påminner om en tid du saknar
DAY 9-  En dålig vana jag önskar att jag inte hade
DAY 10 - Någonting jag ångrar
DAY 11 - Ett roligt minne
DAY 12 - Innehållet i min väska
DAY 13 - 10 saker jag älskar
DAY 14 - Min första bästa vän
DAY 15 - En person jag vill träffa just nu 

Tänkte göra alla ikväll. Får se om jag hinner med. kul ;)

yes

Hejsan, jag ligger o väntar på att klockan ska gå så jag snart börjar jobba. 3 till 10 idag i receptionen. Hoppas att de blir skapligt. Kommer inte få göra så mycket men det ska nog gå. Speciellt när jag tänker på att jag ska sova när jag kommer till rummet. O imorgon jobbar jag 12 till 8, så då går den dagen med snabbt. Sen börjar den sista veckan, jobbar bara 2 utav dagarna. På onsdag ska vi bara bädda bort och sen ta o åka till Funäsdalen för att hinna med bussen till Stockholm. Det tar 10 timmar. va kul. men då får man träffa Amanda och Elinor med! mysigt! jag är snart hemma! Härligt! Ha det bra!

Born to be somebody

Hejsan, Idag pumpade jag och Jossan på gymmet i 50 minuter. Shit va stark man är ;). Imorgon börjar jag 6 igen. Sista dagen innan ledighet. Tur det. Bara 4 jobbdagar kvar nu tror jag. Om 1 vecka typ exakt så anländer jag i stockholm för att ta tåget till Linköping och bli upphämtad o hemskjutsad. 1 vecka som ska gå jävligt snabbt hoppas jag. Jag kämpar verkligen för att klara vardagen. Irriterande jobbigt varje morgon o varje kväll. Snart får jag träffa mina efterlängtade. om 30 minuter drar jag mig till stugan för att sova igen. Dagarna rullar förbi. Och varje dag ser nästan likadana ut. Jobb, slappa, äta, gymma, datorn, sova. Sen om o om igen. Jag känner på mig att jag kommer börja gråta idag. Klumpen i halsen är större än vanligt. HATAR ATT VARA I EN HÅLA! finns absolut inget att göra. Förstår inte de som jobbar här, att de kan trivas o vilja vara här? sjukt. Inte lik de på något sätt då. ;) Äsch ska inte klaga hela tiden. Jobbar frukost och lunch imorgon. så slutar typ halv 3. Sen är jag ledig till lördag eftermiddag. De ska bli skönt att sova ut ordentligt. Okej, långt och tråkigt inlägg. Kommentera och säg va ni tycker om den nya designen. Tack.



Jag orkar inte att vara så långt ifrån dig, det gör verkligen ont att inte kunna prata med dig så mycket. Att jag inte kan träffa dig o pussa dig. Onsdag natten när jag kommer hem så kommer jag vara så jävla glad. Att äntligen få krama, pussa o ha dig nära mig. Efter nästan 3 veckor. Ska åka iväg igen på natten till fredagen så vill bara vara med dig hela dagen på torsdagen. Längtar något enormt. Du är den de gör ondast att vara borta ifrån. Jag älskar dig och klarar mig inte utan dig. Det gör för ont utan dig. Min älsklings David!<3!!!

-

ny header, vad säger ni, blev de bra? ;)

because you saved my life once.

Tänkte uppdatera lite snabbt. Ska nog snart be Jossan att gå tillbaka till stugan med mig. mitt huvud dödar mig så ska lägga mig tidigt. migrän helvete. imorgon börjar jag 6.. kul liv. Hoppas att de går snabbt. På fredag är vi lediga så då ska vi mysa till det. Sova ut, äta tacos o ha de underbart bara.  På söndag ska vi byta stuga och så jobbar vi inte många dagar till nu. 8 nätter kvar. 6 jobb dagar. Jag kämpar verkligen för att inte bryta ihop. Orkar inte vara kvar här. Shiit, antagligen så hämtar david på onsdagen vi kommer hem. Underbart isåfall att få krama om den underbaraste pojken som jag längtar så jävla mycket efter. Blir mycket tråkiga text inlägg men bilder kommer senare när vi kommer hem. Hoppas att alla har de bra hemma. Nu ska jag ta mig i kragen o fixa lite.

i will never look back at these days.

Idag jobbade jag mellan 7 och halv 3. Det var ganska roligt för jag och Jossan jobbade tillsammans en del för jag inte kunde göra så mycket i receptionen och de i frukost/lunchen behövde hjälp. Imorgon ska jag jobba mellan 7 och 15 i receptionen igen, får se om jag går över och hjälper Jossan o de andra igen ;). Jag räknar ner varje natt. Så nu är det bara 9 nätter, snart 8. Har bara 7 jobb dagar kvar. Längtar verkligen hem nu. Gör ont i mig så gärna vill jag hem. Och så har jag sträckt mig, från armbågen till axeln. kul.... Nu ska jag kolla ett avsnitt av Gossip Girl sen sova så jag kommer upp imorgon. Ska be pojken min ringa en sväng med. hihi. Puss!

-

ett litet förlåt inlägg bara. Ursäkta att bloggen inte är som den ska nu, jag håller på och gör om den. försöker att fixa till det imorgon efter jobbet. och vill även säga förlåt för jag inte uppdaterar eller lägger in bilder.

natti

nu har jag suttit i lobbyn på hotellet i typ 1½ timma. mysigt. blir att gå hit imorgon med. Längtar till fredag, då jag är ledig. Börjar 7 imorgon och slutar 15. inte alls roligt. nu ska jag gå och lägga mig o sova så jag kommer upp imorgon. Godnatt min läsare:*

info

Nu ska jag gå och lägga mig. Jossan sover redan. Internet är segt. Börjar 10 imorgon. härligt. Ha de gött haj.

( vet att de är tråkigt att ni inte får några bilder men internet laggar o orkar inte sitta o vänta 1 timme på en bild så lägger upp när ja kommer hem istället. )

blir äcklad

Hejsan, igår fick ni en lite rolig grej tyckte jag;). Jag jobbade inte i våffelstugan idag, blåste för mycket på fjället. Så istället så gick jag runt i ett läskigt gammalt hotell. Fixade, sprang upp o ner i trappor med bord och stolar så mycket träning idag. Och så städade jag även ett rum i källaren. Slutade skapligt. Ikväll blir det mer fläsk efter gymmet o simningen. Vi är lite duktiga iallafall. Imorgon ska vi jobba tillsammans mellan 10 och 15. Sen börjar en ny vecka. Göddigt. Sista hela veckan. Underbart äre faktiskt o så är vi lediga på fredagen. Känns inte långt kvar nu. men de är ett tag kvar. Längtar till torsdagen (31/3) och fredagen (1/4). Kommer bli underbara dagar dedär. Nu ska jag ringa Jossan o se va hon säger om kjåsken ;) haha. ha de gött. skriver mer ngn annan gång.



Varför längtar jag hem så mycket?

1. Det här är en håla, man kan verkligen inte göra någonting efter man har slutat. Närmaste "Kjåsk" är 1 km bort.

2. Det började bli vår och varmt (bortse från idag) hemma. 

3. Jag vill inte gå upp 6 o jobba till typ 5. UTAN ATT FÅ BETALT!

4. Mitt rum o min säng! Här är det hårda sängar och känns som någon dött i rummet jag sover i.

5. Jag missar allting som händer hemma. 

6. Man kan inte träna ordentligt utan istället blir man tjock när man försökt att gå ner...

7. Det enda man gör på fritiden är att lösa korsord.

8. Inga roliga jobbsysslor. (Vill inte ens bli något inom vintervärlden)

9. Maten är inte mat typ. Så man blir småhugrig hela tiden. 

10. 13 timmar hemifrån säger nog de mesta. För långt borta.

11. Saknar mamma, hon som alltid försöker peppa mig o låta mig göra de bästa jag kan. Jag blir bara arg när hon försöker peppa mig nu för jag saknar henne.

12. Saknar pappa, alla hans störiga små kommentarer och "slagsmål". Att bli retad av min pappa är något jag saknar sjukt mycket.

13. Saknar min bror, våra små tjafs om ingenting och alla samtal vi ibland kan ha. 

14. Saknar mina fina klasskompisar, alla är ute på praktik och alla är underbara på sina egna sätt.

15. Saknar min fina vänner hemma, är också en stor del av mitt liv och speciella på alla sätt.

16. Saknar min pojkvän, han som alltid hjälper mig och älskar mig för den jag är. Vi är speciella tillsammans, som inga andra. Jag saknar att ha hans armar omkring mig när jag ska sova.

17. Saknar min pojkväns familj, Fanny, Sabina, Helene och Putte och även alla djuren, alla är väldigt fina och underbara människor. Tomt utan er.

18. LÄNGTAR EFTER ATT SE HUR ALLT SER UT HEMMA.

19. längtar nästan till skolan till o med... sjukt



Sådär en liten lista men några orsaker.


Positivt:
1. Är med Jossan.
2. Kom bort från vardagen, lära sig att vara borta från hemmet.

lite skillnad på listan kanske?

she will miss it

Tänkte höra av mig lite, det va ju ett tag sen. Jag jobbar på för fullt för att tiden ska gå så snabbt som möjligt så lägger jag mig skapligt och sover så blir det ju en mindre natt jämt. nu är det 12 nätter kvar.. längtar hem så mycket så det är sjukt. Är nöjd när det är under 10 kvar. Snart börjar de närma sig. Och jag är hemma i ca 1 dygn sen drar jag och Jossan till Danmark, Justin Bieber konserten. Shhit va man längtar, men vill verkligen hem innan! Återställa sig över en dag sen när man kommer hem så är man hemma ett tag iallafall. Nog pratat om när jag kommer hem. Idag började jag 8 och Jossan 7. Dock slutade hon 1 och jag kom hem halv 5... inte lika kul. Satt och hade as tråkigt i våffelstugan idag. Ska dit vid 10 imorgon igen. Dock är jag hemma halv 4 då. Fredag idag, fast de känns inte som det. Men Jossan och jag laddade upp med: Cola, Ananas, Chokladpudding, Mintkrokant, Glass, Grädde och Ostbågar. snacka om fet fredag. Men imorgon blir de gymma efter praktiken. Skönt. Nu ska jag kolla på High School Musical 3 medan jag väntar på att Gossip Girl ska laddas ner. Lösa lite korsord sen sova. Skön dag. 



kommer ett inlägg snart med varför jag saknar hemmet.

-

Nu ska jag sätta mig och kolla på Gossip Girl tills Jossan kommer "hem". Jag får panik på riktigt alltså, klarar inte av att vara här. men bara 2 veckor kvar nu. kämpa in i det sista.

----

VILL BARA HEM SÅ JÄVLA GÄRNA NU! SAKNAR ALLT HEMMA! :(

test

Stora kärleks testet

Är du kär nu? absolut!
Är du upptagen? helt klart!
Har du varit kär innan? japp

Om du svarat Ja, svara på resten av frågorna.

Första kärleken.
Hur länge varade det? 4 månader
Varför tog det slut? för lång distans
Hur var han/hon som person? Han var o är en snäll person, är fortfarande vän med honom typ.
Är ni vänner idag? lite.
Hur ser personen ut? lång, ljusbrunt hår,
Det finaste minnet du minns som ni delade? första gången vi träffades typ.
Vad heter han/hon? Anders

Första förhållandet.
Vad heter han/hon? Anders
Hur gamla var ni? jag var 15 o han fyllde 16.
När blev ni tillsammans? 1 februari typ
Varför gjorde ni slut? distans
Var ni kära "på riktigt"? alltså aa, jag gillade honom som fan o han mig med.


Övriga kärlekar.
Hur många har du varit kär i? kär på riktigt är väl 2 annars äre fler...;) var typ killberoende ett tag så.
Hur gammal har du varit? Anders: 15. David: 15,16,17
Vilket av dom har hållt längst? David o jag har varit tillsammans mer än 20 månader så aa min plutt o jag!
Har du ett förhållande med någon av dom nu? aa klart? ;)
Någon som fortfarande betyder mycket i ditt liv som du någonsin varit kär i? Är ju tillsammans med david så klart han betyder. Jag skulle kunna göra vad som för honom. Han betyder liksom allt. Anders är ju fortfarande min vän typ så han betyder ju på det sättet för mig.

Nuvarande förhållande.

Hur kär är du i din nuvarande pojk/flickvän? det går inte ens att beskriva i ord.
Älskar du han/hon? Ja, så enormt mycket.
Vilket år blev ni tillsammans? 2009
Har ni gjort slut någon gång? Nej :)
Vad handlade erat största bråk ni haft om? Om en tjej typ. Men det är över och löst nu!
När sov ni senast breve varandra? känns så länge sen, onsdag natten.:/
Ångrar du någonting du gjort emot han/hon? Ångrar att jag varit så elak mot honom som jag var en gång i tiden..
Har ni några framtidsplaner ihop? aa, vi har en del små planer, flytta ihop, leva tillsammans föralltid, barn o så!<3
Har ni distansförhållande? Nej, eller 15 minuter med bil.;)
Vad är det bästa med din partner? Allting är bäst med honom, han försöker alltid att göra allt så alla mår bra, han är gullig och helt jävla underbar alltså.
Hur ser han/hon ut? 10 cm längre än mig, mörkblond, muskler, finast är han.
Hur mycket betyder han/hon för dig? Det går inte ens att förklara hur mycket han betyder för mig, jag kan göra vad som helst för honom, vi har verkligen allt jag kan önska. Perfekt förhållande<3!
Vad heter han/hon? David!<3

how about that dance?

Hejsan, nu sitter jag och Jossan vid datorn. Har jobbat första dagen idag, stog i voffelstugan och fixade en massa, det var trevligt. Första dagen avkladad. Om 30 min ska vi dra o äta mat sen sitta o glo på tv o chilla lite. Melodifestivalen ikväll med, as niiice. Får se när vi ska byta rum imorgon. Aja vi hör av oss senare ha de gött.


söta

buss

Hejhej, gick upp 6 imorse och duschade, fixade det sista o sen åkte till tågstationen. När vi alla gick på tåget så grät Elinor o jag, dom andra började med lite. Hemskt att säga hejdå till David imorse. usch.. Ses ju om BARA 3 veckor. kul. ska räkna ner dagarna. 19 dagar nu... Ska försöka göra så de går snabbt. Nu sitter jag på bussen, Jossan o Amanda sover. Jag o Elinor sitter vid datan. Hon kollar film o jag kollar runt. Jag ska snart sova med tänkte jag. Vi ska sitta på samma buss i 7 timmar till. inte heller så roligt faktiskt. Nu gammal musik o sleep. Ha de bra puss.


Jag saknar dig min fina. ♥♥♥♥♥♥

turn back

Hejsan, sista inlägget innan jag åker till Tänndalen. 08.29 åker vi. Jag ska packa ner datorn snart och gå o lägga mig. Hör nog av mig på bussen eller tåget imorgon. hörs då.


Here we come.

skulle klara vad som helst

Hejsan, slapp dag idag. Imorgon däremot är ennu slappare, etik sen information, lunch sen matteprov. Slutar typ halv 2. Skön sista dag. Fredag klockan 08.29 drar jag, Jossan, Elinor och Amanda på tåget upp emot Funäsdalen/Tänndalen. Ska bli roligt men hemskt. Jag kommer sakna alla ju. Hatar de. 3 veckor är för mycket. Men iallafall så kommer min pojkvän hit o sover här inatt, så imorgon efter skolan ska vi baka, ut o gå o bara ha en perfekt sista dag tillsammans. Blir en värre del att säga hejdå på kvällen men de vill ja inte ens tänka på. Ta vara på sista tiden är allt jag tänker nu så. Snart åker han hemifrån så ska vi dra oss till McDonalds med Robert med tror ja de va;). Ha en bra kväll o morgondag. Jag hör av mig på tåget på fredag. Puss!

HOPPAS AV HELA MITT HJÄRTA ATT DE HAR EL UTTAG PÅ BUSSEN DÄR VI SKA SITTA I 9 TIMMAR.


Jag älskar dig David<3!  (första gången jag var hos honom.)

-

godnatt, upp om några timmar. hemskt.

in my head

Tjenare,

Inatt sov jag hos min pojkvän, skit mysigt. Blev hämtad kvart över 12 av min bror så drog vi hem. Jag har strykt, packat och fixat sen jag kom hem. Inte långt kvar tills jag åker nu. 3 hemska veckor. Hoppas det går fort och att det kan vara roligt. Men innan fredag är ju idag. så berättar lite om ikväll istället. Eftersom det är några som åker på praktik imorgon så tänkte vi ha en slags avskedningsfest/måltid. Så vid 6 ska vi laga tacos och äta, efter maten går vi hem till Katja och har det roligt. Ska bli en rolig kväll med klassen.


min kissekatt kom o la sig i mitt knä när jag satt vid datorn. söten!

20 månader igår så fick bli en pussbild:*<3

kvällens klädsel, jeans-gina asgamla. linne-bikbok

söt, nej tack. hah

i´m in trouble

Sitter och skriver ner en lista med saker att ta med till tänndalen på fredag. känner mig förvirrad. kommer glömma massa viktiga saker tror jag. ska dra mig o träna snart med Amanda, gött med lite avbrott. Sen kommer dom hit så ska vi se på film, nice. Hörs ikväll eller ngt ? ;)

drar till Sööder nu.


kläderna,


suddig haha men aja, ska gå hörs.

saying ayo

Dunkar musik ovh ska leta reda på kläder att ta på mig. drar vidare till Elin för middag o fest om ca 1 timme. härligt!! Jossan kommer snart förbi här med, ännu bättre. Älsklingen sover förhoppningsvis här inatt med. Tar bilder på hur jag ser ut sen så kommer kanske en uppdatering till innan. får se.

jag är din typ

Hejsan, jag sitter och äver yoghurt 2 minuter innan jag ska gå mot Jossans hus. Går i skolan mellan 8.20 - 13.15 idag, ganska slapp dag. 3 lektioner. Skönt att ha eget arbete på sista lektionen så man kan dra 13.15. Svenska krönikan är klar, matten är jag på det tal vi ska vara på och idrotten(dansen) är redovisad. Skönt att dagen kommer bli lugn. Nu måste jag dra mig mot bussen, hoppas att ni andra får en bra dag.



skolan förstör

Hinner aldrig skriva här ju, förlåt alltså.
Imorgon drar jag till Norrköping efter skolan med Jossan, David och Tobias! Skit niice!! Lördag ska jag o fira Elin Sööder! Trevlig helg!!!!!!!

jag kan bara le åt tanken

Sorry, dåligt bloggat av mig på ett tag nu...
Idag blir det skolan, vi ska åka längdskidor.. inte så kul. sen har vi en hel del lektioner. slutar vid 4 idag, sen hem o plugga naturkunskap på direkten. Ska göra mitt omprov imorgon, så David kommer hit o hjälper mig att plugga sen, o han sover även här inatt eftersom jag har sovmorgon o han är ledig. Jag är ganska stressad och deppad inför praktiken. Ska till tänndalen i 3 veckor. Nästa fredag bär det iväg. Jag kommer sakna min pojkvän så enormt mycket eftersom jag är van att träffa honom nästan varje dag. Aja det ska bli kul o slippa skolan iallafall. Nu ska jag äta frukost o gå till bussen. Hörs någondag.. 

bloggpaus tills jag orkar igen kanske? aa får se när nästa inlägg blir.




RSS 2.0