galet

NU ÄR AUPAIR KURSEN HELT AVSLUTAD FÖR MIN DEL! HAR GJORT KLART ALLA UPPGIFTER OCH DEN ENDA INLÄMNINGEN SOM ÄR KVAR ATT GÖRA ÄR EN ETIK INLÄMNING, ANNARS ÄR ALLT KLART! SKÖNT, MÄRKS VERKLIGEN ATT DET SNART ÄR SOMMARLOV OCH ATT MAN SKA UTOMLANDS PÅ FREDAG! ALLT ÄR SÅ PERFEKT JUST NU. TACK TILL ALLA SOM GÖR DET SÅHÄR BRA! PUSS O GODNATT! :*



får jag sitta bredvid dig?

Hej, nu va det ett par dagar sen jag skrev. Jag skulle ju tälta i Karlsby i fredags men istället drog vi till Valdermarsvik och sov i en stuga. Kvällen började bra o slutade roligt för vissa;D haha. Igår kom vi hem typ vid halv 4 då packade jag upp mina saker så åkte vi till David och hämtade packning för han skulle sova hos mig. När vi kom tillbaka kollade vi på One Tree Hill och köpte kinamat. Sjukt gott. Sen bastade vi, pratade och bara hade det mysigt! Vaknade skapligt idag men kollade på One Tree Hill och mös tills nu. Nu ska vi snart träffa Tobbe o Max så ska dom köra minigolf o jag ska kolla på. ;) Får se vad som händer senare idag. Ha de bra!


<3

i am looking through the glass

Idag hade jag sovmorgon till 10.10. Skönt! Hann dock inte träffa Amanda, Sofia och Elin innan de drog hem från skolan för att åka till alanya. Träffar dom ju om 1 vecka. Nu efter skolan har jag pluggat lite Aupair och gjort lite på mitt svenska tal som jag ska hålla imorgon. Hoppas att det jag skrivit räcker! Får se hur det går imorgon. 

Efter skolan imorgon kommer Jossan med hem till mig så ska vi plugga lite innan vi drar o grillar och tältar. Ska bli riktigt mysigt faktiskt! Hör av mig imorgon. för nu ska jag upp på vinden och hämta sovsäckar ! :D


don´t mess with me ;)

ingenting jag säger spelar någon roll

Nu har jag lämnat in en aupair inlämning. Har inte alls mycket kvar att göra nu. Ska bli skönt när allt är klart. Ska borsta tänderna och starta ett Oth avsnitt innan jag lägger mig. Hoppas att det blir bra väder imorgon! Ska till min kusin på kalas, hon fyller 13 år imorgon. Grattis till henne! Ska bli roligt faktiskt! Hörs då. Godnatt!


saknar att vara den lilla oskyldiga flickan.

snälla bli min igen

Har tränat och ska nu sätta igång med plugget. Blir att göra lite aupair sen sova. Ska ringa min pojkvän sen med, saknar honom här. Godnatt då.

i´m not a little girl anymore.

Hej, idag har jag gjort en halv inlämning. Ska fortsätta efter träningen. För nu packar jag ihop mina saker och drar mig till feelgood där jag ska köra ett boxpass med Amanda!

har förändrats en hel del på 2 år.


vill du att jag ska må dåligt?

Har gjort klart årsredovisningen nu. Underbart!!! Bara lite aupair frågor och en etik inlämning kvar. Imorgon fixar jag klart det hoppas jag så jag inte har mer att göra sen. Fan va nära cypern och sommarlovet är! Nu ska jag lägga mig med min älskling och kolla på one tree hill. hörs


jag var söt okej ? hah

pink

Eftersom att jag är så gullig så åkte jag till David för att få sova med honom. Jag har gjort klart mycket av aupair arbetet och resten ska bli klart nu. Så bara att sätta fart. Vi hörs då!



smile

Sitter just nu o pluggar, är snart klar med en stor del av aupair arbetet. Bara etiken och uf-företaget kvar. Känner mig fan bra! snart är alla rester avklarade och det är inte långt kvar. om 2 veckor ligger jag i Cypern och pressar med Jossan! Aee nu måste jag fortsätta plugga så jag blir klar och kan träffa Emma, kanske blir box idag! Beror på om Amanda känner att hon klarar av det ;D haha!



Grubblii

Kvällen har varit riktigt mysig. Började med att älsklingen kom hit vid 6. Då åkte vi o handlade o fixade med maten. Sen åt vi med mamma och pratade. Sen från maten tills nu har vi bara legat och kollat på one tree hill. Skit mysigt juuu! Länge sen vi bara låg inne och kollade på film en hel kväll! Nu ska jag starta ett till avsnitt och krypa ner i sängen. Hoppas att ni har haft en lika bra eftermiddag/kväll som jag har haft det. Imorgon blir det plugg tyvärr... Godnatt.



huvudet hänger inte med.

Kvällen blev som väntat väldigt perfekt! Bättre än förväntat för efter att vi hade åkt hem från södergården så kom min pojkvän och sov här. Idag är allt inte lika bra;). Men det får man stå ut med. Jag ska duscha o fixa lite, sen efteråt ska jag sätta igång o plugga. Skönt det ska bli att få sakerna gjorda. Iallafall idag står bara chill på listan. David åkte hem förut för att plugga med och packa nya saker, för han kommer tillbaka innan 6(då vi alla ska dö) hah. Vi ska ha en mysig hemmakväll tror jag. Äta gott o bara umgås.  


vädret är helt underbart!

om sanningen ska fram


outfiten för kvällen.

peppad nu! drar mig mot Elin!

why?

Sitter nu här och inväntar kvällens roligheter! Bjuds på 18års middag och sen vidare till södergården för FEST! Ska bli gött att köra fullt ut igen, länge sen nu ju ;)! kommer bilder på hur jag ser ut senare. Måste fixa mig klart och så innan jag drar mig emot Elins hus. Hungrig så mat sitter inte fel asså! Är så jävla pepp på kvällen! Underbart ska de bli!!



Friday!

Nu ska jag och min älskling lägga oss framför ett one tree hill avsnitt. Underbart att kolla om på serien. Idag tänkte jag plugga men blev inget av det. Skolan till 1, läkaren till 3 typ(rönkade och undersökte mitt knä), åkte till polisen med Jossan, åkte till Öb och maxi med Emma, städade i rummet, fixade allt med kläder tills imorgon och köpte hårfärg. Imorgon ska jag färga håret o fixa mig innan jag drar mig till Elin!

Får plugga på lördag! Måste ta tag i pluggandet verkligen. Ska fixa i ordning lite saker så jag har gjort hälften av sakerna som jag ska göra. 



sad

Hej, idag gick jag i skolan ett par timmar. Lektioner som var inställda så slutade halv 2 typ. Skönt! Just nu sitter jag med världens huvudvärk. Men om 1 timme ska jag träna typ. Lägger mig nog och sover i 30 minuter iallafall;). 
Tumblr_ll5a8xyoiz1qhnfz0o1_500_large
Nu är världens finaste, bästa och underbaraste serie avslutad. Kollade klart på det sista av One tree hill avsnittet nyss. Vill bara ha en säsong till tack ;). Puss!!

everyday

Nu ska jag och min pojkvän gå och lägga oss framför ett one tree hill avsnitt. Godnatt.



it feels like more than just distance between us.

Känner mig skapligt duktig idag faktiskt. Har inte mycket kvar nu. Om 2½ vecka så drar jag och Jossan till Cypern. Underbart härligt ska det bli. En riktig chillresa! Iallafall har gjort nästan hela min träningslära. Påbörjat aupairen lite.

Det som ska vara klart inom 2 veckor:
Etik inlämning, inte påbörjad
Aupair inlänmning,(barnkunskap, land, frågor)
Samhälls inlämning, inte påbörjad
Resten av träningsläran.

Gud va roligt jag ska ha de här veckorna. 
Nu kom min älskling hit, så ska vi hitta på någonting roligt. 



chest to chest


Han som åker till mig mitt i natten bara för att få träffa mig. Han som sover så sött när jag går upp på mornarna. Han som alltid värmer mig när jag är kall. Han som fick mig att inse att kärlek är någonting betydelsefullt. Han som får mig vilja åka tillbaka till honom så fort jag åkt ifrån honom. Han som har fått mig att älska fast jag trodde att det var meningslöst. Han som fick mig att tro på kärlek. Han som förlåter mig när jag gjort någonting dumt. Han som alltid finns där för mig. Han som torkar bort mina tårar och säger ”Det kommer att blir bra älskling!” Han som får mig att skratta även när det rinner tårar nerför kinderna. Han som kan få mig lugn när allt är som värst. Hans lukt som får mig tygg. Han som pussar mig i pannan när vi står och bara håller om varandra. Han som gör mig lycklig!<3 

Min andra halva, jag älskar dig!<3


don´t mess it up

Nu ska jag äta upp min frukost och sedan dra mig till skolan. Göra nationellt prov i matte B, jätte roligt. Sen slutar jag dock, så skönt som bara den! Min älskling kommer hit efter skolan så ska vi ha det mysigt och bra idag!:*



look at me!

Idag var jag hos tandläkaren, det gör riktigt ont. Men skitsamma, ikväll blir det vattengympa. Det ska bli skönt att träna med min underbara träningsvärk! Igår fick jag min pojkvän att börja kolla på one tree hill, och det ska han fortsätta med. hehe. Nu ska jag packa och kolla klart på one tree hill avsnittet. Kanske blir lite plugg med innan vattenpasset.



middag hos Amanda


förrätten, pirog.

plankstek!

vitchokladmouse. (alla andra med hallon)heh.



ingenting

Nu sitter jag med min dator här hos David, jag ska börja plugga snart, ta tag i skiten. Har faktiskt gjort mer än en halv sida på engelska arbetet. Det ska vara ca 1 sida så inte mycket kvar. Har börjat med träningsläran och har gjort lite aupair. Hoppas att jag hinner klart med allt i tid bara :o! Imorgon blir det ingen skola för jag ska till tandläkaren, men innan och efter blir det att plugga enormt mycket. Får se när jag kommer blogga igen, måste verkligen ta tag i resterna nu.

Fanny


Såhär ser armbandet ut som jag och David gav hans lillasyster i konfirmations present. Riktigt fint tycker jag!

Fredags


Jossan fick en ringklocka...

Lila solglasögon...

hahah.

lila basket boll.


fina tjejer!

fortsättning på bilder kommer imorgon.

-

Nu är jag vaken och fixar mig, kalas bra! Skönt att gå upp skapligt på en helg iallafall! Ha det bra idag, för de ska jag ha.

i have felt this before, even if i shouldn´t.

Nu ska jag till stan och fixa en liten sak. Sen åker jag hem och fixar mig, för om ca 2½ timma ska jag till Amanda och ha det riktigt bra! Klänning, mat, fina flickor! Imorgon ska jag till David ganska tidigt för jag ska kolla Fannys(davids lillasyster) konfirmation. Så gulligt! Nu måste jag sätta fart och ta tag i allt. ha de gött så hörs vi någon dag ;D


min konfirmation.

Jossan, 18år





GRATTIS TILL BÄSTASTE VÄNNEN SOM FYLLER 18 ÅR IDAG!

jag är som lyckligast när jag är med dig!




Jag älskar dig min fina pojk!<3

do you know?

Iförrgår var jag ute och gick med min fina, vi tog fina bilder med. Som kommer upp såsmåningom. Igår kollade jag på LSW IF Dam med Amanda, blev 2-2. Efter matchen när jag gick hem så ringde jag David, han klickade mig den bajsen, men sen ringde jag igen o han frågade om jag ville sova med honom. Klartman vill det, så han packade och åkte till mig. Söt pojkvän man har! Idag var det nationellt prov, hoppas att det gick bra. Jag svamlade ihop någonting bara sådär ;D! Efter nationella kände jag att min huvudvärk var hemsk och jag åkte hem. Gick och la mig o sov till typ 4, så nu är det bättre. Nu ska jag ta tag i mitt pluggade! usch va mycket det är. Hoppas att mitt huvud känns bättre imorgon med, för då blir det "Halv åtta hos mig" hos Amanda. Ska bli riktigt roligt och bra faktiskt. Efter skolan direkt imorgon ska jag och Jossan till resia och se varför vi inte fått våra biljetter för resan som närmar sig. Livet känns bra nu!



walking on the moon

Idag slutade jag tio över två. Skönt! När jag kom hem satt jag och fixade mail till olika praktikplatser för sommaren. Sen kom mamma hem och vi drog till Expert! Där fick jag en ny dator. Helt perfekt är den! Min lilla älskling är det. När jag kom hem med min nya dator så satt min andra älskling och väntade på mig(a)! Vi har fixat min dator hela kvällen så nu blir det att gå ut och gå innan det blir för mörkt. Kanske lite plugg på det med, om man orkar... Imorgon efter träningen så får det bli en plugg dag. Hoppas att ni som läser min blogg har haft en bra dag, så hörs vi imorgon kanske ;).



feeling

Hejsan, idag var första dagen i skolan efter veckan i Spanien och Italien. Kändes jobbigt att vara tillbaka, pressen kommer tillbaka. Har ganska mycket att ta tag i... Men det är bara att bita ihop och se framåt. Om 3½ vecka drar jag och Jossan till Cypern. Slappt som bara fan känner jag!! Aja iallafall efter skolan idag så fick vi skjuts hem av en lärare, sen har jag suttit och kollat runt lite. Nu ska jag snart åka och köra minigolf med älsklingen o hans vänner! Mys. När jag kommer hem ska jag plugga och kanske övningsköra. Ruligt Ruligt.



home

Nu har ni fått lite bilder från resan. Jag är både glad och ledsen över att vara hemma. Resan var helt underbar! Barcelona och Florens är två toppen ställen! Solat, shoppat och chillat. Det är ungefär så hela resan har gått till. Älskar att vara utomlands!! Men när man kommer hem och får en bamse kram av mamma och när pojkvännen åker till mig för han har saknat mig så mycket, då känner man att det är riktigt perfekt här hemma med! Tack SP09 för en fin resa!

Idag vaknade vi, duschade och fixade oss. Sen åkte vi till rävbacka och gick en sväng, dock är mitt knä lustigt så det gjorde ont att gå men vad gör det ;D! När vi gått runt ett tag så la vi ut en filt i solen och bara mös! Så jävla mysig dag har det varit! <3

slapp skola


Snopptornet i Barcelona.

<3

låg och stekte i centrum;)

bäste tjejerna!

Cykeltaxi;)

Fontän show. Finaste vännen o jag!

Stekte på stranden ett per timmar ;D

Jag, Jossan, Amanda och Elinor!<3

Biffarna!


imponerande.

Lutande tornet i Pisa!

Elinor och Jag!


RSS 2.0