loveee

Jag fick en fråga om vad mitt armband kostade och det var 400kr!:)

Jag har tagit skolfoto idag, hoppas att det blev bra. Vid halv 7 var jag på Feelgood möte! Imorgon börjar jag träna igen. Ska bli väldigt skönt faktiskt! Efter skolan och träningen imorgon så kommer David och sover även hos mig. fan va jag saknar dig!<3

Jennifer och Hanna kommenterar väldigt bra måste jag säga;) Annars är alla andra as dåliga på det.



lovat inlägg

Hejsan,

Eftersom att jag lovade ett till inlägg så får det bli ett till. Nu ska jag gå och ta bort mitt nagellack och borsta mina tänder. Ska bli as skönt att sova. Ska koka ägg innan med, så jag fixar i ordning mina mackor jag tar på bussen till skolan imorgon. hehe! Jag kör en Amanda style. Jag är snart klar med säsong 1 på OC. Det är galet bra. 

Jag saknar min david så enormt jävla mycket. Hur fan kommer jag klara av Östersjöresan som är om 2 veckor? Jag kommer ha kul men längta hem som fasen med. Hoppas min älskling får sova här på torsdag! Längtar verkligen efter honom!<333



nanan

Hejhej,

Nu tar jag en paus från pluggandet. Imorgon är det skolfoto. Vilket alltid är jobbigt! men nu tror jag att jag vet vad jag ska ha på mig. Jag håller på att fylla i Riskkapitalsedlar för vårat UF-företag i skolan. 

Jag skriver senare ikväll med.



the way it is.

Hejsan,

Det blev så att jag sov hos David inatt. Vi åkte till Niklas och Robert, där även Alexandra, Max och Tobbe var. Vi kollade på någon film, sen somnade jag och grabbarna spelade xbox. Vid typ 12 åkte vi hem och fixade oss. Mös och sov! Imorse vaknade vi typ 10 men jag låg kvar till typ 11 då vi duschade sen åt. Efter maten så fixade vi oss och sen åkte hans familj och jag ut och åkte bil, pratade och fikade. Vi stannade i Malexander för fikat. Sen åkte vi hem till dom igen. Efter vi kommit hem så var det kvällsmat igen. Efter maten så startade vi en film och mös. Vid typ 6 så kom pappa och hämtade mig. När jag kom hem så började jag rensa skor, jackor, mössor, badkläder o sjukt mycket annat! Det var jätte roligt! Nu är jag ganska trött så ska lägga mig och kolla på OC! 


Saknar det håret!



förlåt!

Hejsan, 

Förlåt! jag har inte uppdaterat sen i onsdags! Kan berätta lite om vad jag har gjort. I torsdags efter skolan så hade jag världens huvudvärk så jag la mig och sov ett tag, sen kom David och sov här. På fredagen så gick jag upp och gick till skolan. Hade 2 lektioner sen var det dags för att springa 3,2 km på idrotten. Jag sprang och gick. Fan va gött det var efteråt! Efter skolan så drog jag hem och duschade sen tog jag, Jossan och David en buss till Linköping och shoppade. Var där i 45 minuter men hann ändå köpa en del. Efter shoppingen blev det att kolla idol sen dra ut, åkte förbi korpen stugorna där det var naturfest. Vi stod ute och pratade lite sen åkte runt och efter ett tag så åkte vi hem o sov. Imorse vaknade vi vid kvart i 9 av mitt alarm. Då var det bara att gå upp och fixa sig. Klockan 10 så var jag och mamma på handledarkurs för mig. Efter den så åkte jag, mamma och David till Linköping och shoppade klart, eftersom vi inte hann det igår. Så kom jag hem för ca 1 timme sen. Kan bli så att jag sover hos David inatt. Vi måste passa på att sova över på helgerna. Men jag tycker att vi klarar oss väldigt bra. Även att man saknar varandra på vardagarna. 


Ser så tråkig ut nu.

Nu ska jag måla naglarna och kolla på OC!



me and my life

Hejsan,

Jag har just kollat på idol och gud va bra vissa är alltså! Bara ryser i hela kroppen. Dock många misstag idag så imorgon kör dom igen;) Om 45 minuter är det "Kungarna av Tylösand!" Sjukt underbart program tycker jag. Man kan inte annat än att garva, förstår inte varför folk blir arga och bara töntar o klagar. Jag tycker att det är ett härligt program!



mitt paket!:D


det började med att jag öppnade brevlådan och såg detta.

i paketet ligger denna fina ask...

i asken ligger mitt armband!!!

Långt ifrån;)

Nära! Jag är kär i det!! :D<33333



boom

Hejsan.

"Kommasammandagen" var väldigt rolig! Det var några grenar som var förra året men mycket nytt. Jag gick ner i ett kolsvart rum och skulle följa ett snöre. Fyfan jag är mörkrädd med! Idag har jag även fått 2 saker och köpt 2 nagellack! 


Köpte ett grått och ett svart nagellack 40:-/st

Fick något sadelskydd. Alltid bra att ha !! ;D(lite skit i bakrunden med.. ;)

lägger upp ett till inlägg precis efter det här, så får ni se vad det är i paketet! ;D



Just nu sitter jag på bussen till skolan. ...

Just nu sitter jag på bussen till skolan. Idag är det lekdag i skolan (y) yes! Puss&kram


mina chokladisar!


Gud vad goda dom blev! 

Nu ska jag kolla på OC! ;D



Vi tar det från början.

Måste bara skriva TACK till alla som som kommenterar och är så gulliga. Jag fick en kommentar av Hanna som gjorde mig sjukt glad. Tack Hanna!:)<3

Idag har jag varit i skolan. Innan lunch så var alla lektioner as tråkiga. Jag höll på att somna typ. Matten var väl det enda som var skapligt faktiskt!:) Efter lunch så hade vi Etik & Livsfrågor, men det var inte en vanlig lektion idag, för våran lärare var borta så vi var med den andra gruppen. Vi pratade om "Vad är kärlek?" Jag ska nu skriva vad jag tycker att kärlek är.

Kärlek är en sorts spänning i livet, någonting som man inte kan vara utan.
Mina kärlekar är min familj, mina vänner, min pojkvän.
Att kunna ge och ta är väldigt viktigt inom kärlek. Det är inte rättvist att tex bara ta emot.
Vissa säger " Pengar ger kärlek. " Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det.
Visst kan man vara glad när man köpt nya saker, men det håller inte i längden.
Jag är omringad av kärlek runt mig hela tiden tycker jag.
Även folk som jag börjar känna kan jag känna en kärlek till faktiskt.
Kärleken gör en lycklig och man kan inte leva utan den!

Imorgon har jag "Kommasammandag" i skolan. Det innebär att alla 1:or, 2:or och 3:or blandas ihop till olika grupper. Man lär känna varandra och man gör roliga grejer hela dagen. Vilket menas att det inte är några lektioner imorgon! UNDERBART!! Jag ska inte göra någonting speciellt efter skolan. Blir väl att chilla eller plugga matte. 


Nu ska jag gå och baka chokladbollar!



vad gör jag vaken? tänker!

Jag måste skriva av mig lite, och folk tycker säkert att jag skriver om David hela tiden. Men det är min blogg så!

David, du betyder så sjukt mycket för mig.
Som du vet så tänker jag alltid för mycket och på nätterna så tänker jag på hur mycket jag älskar dig osv,
men jag berättar det aldrig för jag kan inte få ut ord som kan förklara mina känslor för dig.
Du har förändrat min värld.
Allting är annorlunda nu, till skillnad från innan jag träffade dig.
Det är så mycket enklare nu, allt.
Jag saknar dig på vardagarna eftersom vi oftast bara kan ses på helgerna.
Jag blir alltid lika glad av att se dig, att få vara i dina armar och att få möta dina läppar.
Du är helt perfekt för mig! Vi är väldigt lika, jag tänkte på det idag.
Vi är oss själva och vi har damp. Jag gillar det verkligen.
Jag hoppas att vi kommer hålla ihop en väldigt lång tid framöver.
Kanske att vi flyttar ihop, skaffar barn, gifter oss.
Allt är framtiden som vi inte vet någonting om just nu.
Jag lever i nuet, tar vara på tiden jag har med dig. Njuter till max.
Men jag är nyfiken på framtiden.
Jag älskar dig så enormt mycket.
Tack för att jag får vara din. 
Du är min föralltid!<333



peace

Hejsan,

Idag har jag faktiskt inte gjort alls mycket. Vaknade hos David, åt mat och sen gosade framför tv:n. Efter ett tag så skjutsade han hem mig. Sötaste! Efter det så har jag bara legat och kollat på One Tree Hill. Hemskt att jag inte har många avsnitt kvar. 
Jag beställde hem ett armband för 2 veckor sen typ. Och fick ett mail i fredags där det stod att det nu är tillverkat och är påväg hem till mig. Jag trodde att det var påväg eftersom de sa för 2 veckor sen att det skulle ta 6-10 arbetsdagar. Men så gick jag mailet och det stod att det kommer om nu 6-10 arbetsdagar. Så det kommer tidigast på fredag. Åh jag längtar efter att se hur det ser ut!!!

Imorgon börjar jag 13.15 så jag funderar på att åka till stan när det öppnar och kolla runt o kanske köpa någonting? Får se om jag orkar.. Har bara aupair kurs imorgon. På onsdag har vi kommansammandag med skolan, vilket innebär inga lektioner. Känner att det behövs just nu. 


Någon är skapligt seg idag.



godmorgon bloggen! :D Jag ligger i David...

godmorgon bloggen! :D Jag ligger i Davids säng medan han kollar så youtube;) vi ska snart gå upp och äta. Igår hade vi det jätte mysigt. Vi åkte bil, pratade och kollade så film. Idag ska jag hem skapligt så min älskling hinner plugga och gymma:). Jag ska nog mest bara ligga och kolla på one tree hill. As nice. :D puss&kram


hejhej, nu ligger jag i sängen med min äls...

hejhej, nu ligger jag i sängen med min älskling! Vi äter chips och kollar på american pie :D Vi har det bäst och mysigast. godnatt läsare :*


the day

Hejsan,

Nu har jag kommit hem efter en trevlig eftermiddag. Först åt jag, Jossan och Julia på ströget, mums. Sen åkte vi till Norra IP och kollade på LSW B mot Mantorp?. Fyfan va kul man hade. Först fick vi starta klockan o sånt uppe i ett båsgrej.(bilder kommer imorgon typ) Sen gick vi ner och kollade där nere när Elin kom, o alla hade typ as kul o lekte på planen. Ska kolla på 1 oth avsnitt sen åker jag till David och har en nice kväll där! hihi



Now you lift your eyes to the sun

Hejj,

Just nu sitter jag och har tråkigt, ska snart fixa mig ifall man ska göra någonting idag! :D Kan bli så att jag, Jossan och Julia gör någonting, om dom vaknar snart ;D haha Jag har knappt någonting att skriva, jag är lite trött men vad gör det! Nu ska jag kolla på One Tree Hill tills de smsar o säger att de är vakna. 

Jag kom på en hemsk sak med våran vinterpraktik med skolan, fyfan för att vara ifrån alla i 3 veckor. Jag kommer ju få panik:o aja, det är inte än på ett tag;D



yeeah

Hej,

Jag måste bara säga att det känns bra att alla har börjat kommentera mera! dock inte alla..... ;) Idag åkte jag till tandläkaren o lagade ett fäste. Inte skönt! åkte hem igen och väckte David, så åt vi frukost, sen åkte jag till skolan för att han matte i 1 timme o 20 minuter typ, åt och tog bussen hem. Mina tänder gav mig huvudvärk. La mig och kollade på One Tree Hill och sov lite. Nu sitter jag och har nyss handlat med pappa. Tacos ikväll! underbart gott! Ikväll ska jag bara vara hemma, kolla på Idol och någon bra film på tv idag kanske? ska nog sova skapligt med, för huvudvärken är inte helt borta än. 

Någon som har bra filmtips?:)



my life

Hejhej,

Jag vet att det är mer än 1 person som har kollat på mitt senaste inlägg! kommentera bara ja eller nej. så svårt kan det inte vara. Bra att Jennifer vågar kommentera iaf ;)
Nu sitter jag här och ska snart kolla på oth säsong 7! nice. Idol ikväll, och david sover här inatt! ännu mera nice! Imorgon ska jag till tandläkaren och tar bussen 9.15 till skolan, har 3 lektioner sen hem. 


Jag just nu!



dagens fråga: kan man säga "jag TRÖCK på ...

dagens fråga: kan man säga "jag TRÖCK på knappen"? Ja eller nej? Kommentera svaret :)


Oh, I miss how it feels when we touch!

Helloj!

Nu är jag klar inför skolan. eller nästan, har 2 saker kvar att göra. Äta och platta håret! nice, I am starving! ;D haha.
Tror att det kommer kanske uppdateringar från mobilen idag om jag hinner :) 



jag kan inte sova. :( ska upp on några tim...

jag kan inte sova. :( ska upp on några timmar. Btw så är säsong 7 påväg till min dator (a) ska försöka sova nu igen. Godnatt läsare :*<3


Broken Sleeve

Hellu,

Jag tänkte gå ut och ta kort, men min älskling skulle komma o hämta sin jacka först. Dock tog han 40 minuter på sig så jag hann inte gå ut. Blir att ta bilder imorgon istället. När David kom hit så gick han in och var stressad för han var tvungen att hinna hem innan idol igen. Vi stod och kramades och allting kändes så bra så jag började gråta, jag hade saknat honom sjukt mycket innan. Sen skulle han åka. Vi pussades o kramades o sa hejdå. Jag kollade på idol och fönade håret i reklamerna. Nu ska jag gå ner till min brors rum och kolla på kungarna av Tylösand med honom. Efter det blir det att sova! Imorgon blir det skolan och sen kommer David hit och sover med mig förhoppningsvis. 


saknar den dagen! galet pepp man var!!



I<3Idol

Måste bara säga att jag blev helt till mig, sjukt grym!



börjar gilla min blogg nu!

Hejhej,

Jag var hemma idag, så ser förjävlig ut rent ut sagt. Men jag ska gå ner och duscha nu. Sen går jag ut och tar lite bilder! Funderar på om man ska ta en tripp ner till Varamon eller Hamnen och ta lite bilder, får se om jag orkar gå ner dit. Annars får jag ta lite roliga bilder i min trädgård;D 


jag ska göra en ny puss&kram grej senare!

love


underbara!!

tja, mobilbloggen funkar kalas bra. Det en...

tja, mobilbloggen funkar kalas bra. Det enda är att jag inte fattar hur man gör olika rubrik och text. Har kollat klart så idol och pratat med min älskling. Kändes skönt att få ut all skit jag har hållt inne. <3 :) nu ska jag gå och lägga mig o sova. Skönt! Hemsk skoldag imorgon ;) puss o godnatt


jag testar att mobilblogga nu :) hehe

jag testar att mobilblogga nu :) hehe


tankar..

Livet har sina upp och ner gångar. Jag sitter fast i mitten just nu. Vet inte vart jag är på väg. Jag längtar efter att veta vad min framtid består av. Jag vill veta vad jag vill bli, just nu har jag ingen aning. Jag vill veta om jag har kvar alla mina vänner eller förlorar jag dom? Kommer jag att gifta mig och spendera resten av mitt liv med min pojkvän? Kommer jag leva fattigt eller kan jag göra vad jag vill? Livet är inte alltid lätt att tänka på. Jag vet att hur mycket jag än försöker så kommer jag aldrig att sluta tänka såhär. Jag är rädd för framtiden men den kommer alltid närmare, sekund för sekund. 

Jag säger det igen, jag älskar mina vänner, jag älskar min familj och jag älskar min pojkvän. Ni kommer att vara kvar i mitt minne förevigt.



not the one

Hejsan,

Jag har varit i skolan hela dagen, dagen har gått så sjukt segt. Vi slutade 14.10 sen åkte jag och Jossan och bokade tid hos tandläkaren för ett fäste har lossnat igen.. ahh! Imorgon kommer vara sjukt segt! 8-4 usch o bara jobbiga lektioner. Just det jag lovade er bilder på mitt hår men just nu vill jag inte ta några bilder, för jag sitter i min one piece och tofs. Kan kanske ta en bild imorgonbitti. Dock vet jag att ingen läsare bryr sig om hur det blev.. Jag ska lägga mig och vila i typ 1 timme, sen tänka igenom ett tufft val. Ikväll är det idol med! 

Kan ni som är inne på min blogg vara snälla att kommentera vilka ni är ?;)



today

Hejhej,

Idag har jag hunnit med en massa saker. Jag vaknade och bäddade älsklingens säng, sen åkte jag hem. Jag mötte Jossan och vi gick till Emma och lagade mat och pratade. Gick hem för att plugga vilket inte ledde någon vart. Förstod inte ett piss. Kollade lite oth sen åkte till frisören. Blev faktiskt nöjd. (Ni får bilder imorgon istället) Efter frisören så åkte jag hem och kollade mera oth, sen drog jag och solade. Nu är jag brun o nyklippt. Allting känns as bra. Nu ska jag sätta fart, lägga ner grejer i väskan, prata med mamma, borsta tänderna, kolla på oth och sen ringa till min älskling. 

Min blogg har blivit sjukt tråkig och min header suger. Jag ska snart bli bättre hoppas jag och någon som vill göra en header hojta bara till. [email protected] om ni är duktiga på sånt. 



snabb inlägg

hejsan,

Just nu sitter jag hemma hos min älskling som är i skolan, jag ska åka närsom! Så är lite stressad. Ska hem o kolla om mitt armband har kommit sen blir det att åka till Emma och äta med Jossan! Ska bli as mysigt o trevligt. Ikväll blir det frisören med. Puss :*

PARTY!

Hejsan,

Jag har bloggat väldigt dåligt nu. Men jag hade inte tid eller lust. Men iaf, David sov hos mig inatt. Det var sjukt mysigt. Idag har vi bara slappat och myst. Om 1 timme kommer Jossan hit. Då ska vi fixa oss till lagfesten ikväll. Det ska bli jävligt roligt faktiskt!! Jag vet inte riktigt va jag ska skriva faktiskt. Så jag skiter i att skriva mera. På måndag är jag ledig och jag ska även klippa mig då. NICE!



I throw my hands up in the air sometimes

Hejsan,

Idag är det så att jag sover i Vadstena! Så det blir ingen bloggning idag. Ikväll är det nollningsfest! LET´S GO! Känner att inget ska få förstöra min kväll. Dock vet jag att jag kommer gå o tänka på en annan sak.. fan. Jaja, orkar inte skriva mer depp inlägg. Det känns som allting är depp på min blogg just nu. Men jag ska säga att jag har en svår period just nu. Fast jag har David och mina vänner som finns där. Tack för att ni alltid lyssnar! Nu ska jag fixa mig klart.
Jag älskar min pojke så jävla mycket. Det är fan sjuk hur mycket skit han får stå ut med från min sida. Visst jag menar det inte men ändå så säger jag saker? Tack för att du alltid finns, vi ska hålla ihop sjukt länge. Jag fick så underbara tankar igår när vi pratade och smsade. Jag var helt ifrån mig, kunde knappt sova. puss:*


Just nu..



sick

Hejsan,

Imorse vaknade jag och näsan bara dödade mig. Täppt som fasen. Var nog inte bra att träna när min förkylnings precis gått över. Men iaf, somnade om och vaknade vid typ 11. Kollade på tv och sen dusch, och mat. Nu sitter jag här och snart kommer Jossan hit en stund. Imorgon blir det skolan sen nollingsfest!!


Jag hoppas att allting går bra för Emma som opereras idag med. Tänker på dig!<3


när kärleken tar över

Hejsan,

Nu är jag tillbaka, har tränat, duschat, ätit och kollat på idol. Träningen gick väl okej, ska fortsätta iaf. Dock kan jag inte komma på torsdag. I helgen blir det lagfest tror jag? Alla blev förvånade när jag kom hehe. Nu ligger min kära och kollar på tv bakom mig, jag funderar på att plugga lite matte sen lägga mig o mysa med honom. 





nervös inför träning

Hejsan,

Idag kom jag till skolan och åt inte frukost, vilket jag tror att jag hade behövt. Jag kände mig svimmfärdig så efter 2 lektioner tog jag bussen hem, sen sov jag ett långt tag och åt med. Så nu är jag pigg o kry. Ska snart gå till Jossan och så ska jag träna med LSW. Jag kan bara säga att jag skiter snart ner mig så nervös är jag alltså. Visst alla förstår väl att jag är otränad men alla kommer bli jätte förvånade hur dålig jag är xD. Men aja. Vad ska jag göra? 


slänger in en gammal bild, men gud va jag saknar det;D<3



training

Hejsan,

Nu har jag kommit hem från först David sen mötte jag Jossan i stan och så gick vi ner till Hamnkrogen för en gratis lunch! Nu är jag hemma och ska ta på mig mina träningskläder och gå ut i trädgården o köra. Jag har bestämt mig. Imorgon kör jag. Imorgon börjar jag träna med LSW igen! hehe. Tack till Jossan och David som peppar mig;) Inatt sover man antagligen hos Lisa och Johanna. niice.:D

Jag älskar dig david!<3


då kör vi!!



I wanna be with you and make belive with you.

Hejj,

Idag vaknade jag av att Emma ringde mig. Fyfan va hemskt det var. Som tvingade hon upp mig verkligen, så jag gick ner och duschade, fixade mig osv. Sedan åkte vi till stan med Jossan, åt mat och fikade. Sen drog vi hem till mig. Nyss drog Emma och Jossan åkte kring halv 4. Så Nu ska jag åka upp till Norra Ip och kolla på LSW-MAIF. HEJA LSW!! Jossan ska inte vara med, så jag ska sitta med henne(a). Efter matchen så packar jag och äter sen drar jag mig till älsklingen och sover där. Underbart alltså. Jag är ju ledig imorgon så imorgon sover jag hos Lisa och Johanna med tror jag? hehe. Jag kommer alltså inte blogga så mycket;). Men jag gör det bästa av det. Kommer kanske något godnatt inlägg från älsklingens dator sen och kanske kan ta lite bilder idag med, hehe får se. 

Jag kan seriöst inte tro det. Och jag kommer inte tro det förän jag ser att det är sant. 



It´s cold outside.

Hejsan,

Fan va kul det var igår. Åkte hem kring 1. Tack för kvällen allihopa! Vi började med mat hos Sofia, förfestade där med. Senare drog vi ut till byn, träffade folk sen drog vi bort till parken. Allting var väldigt lyckat faktiskt.
Nu ska jag, Jossan och Emma dra oss ner till stan och äta något tror jag? Sen drar vi till Jossan sen mig, tror jag. Ingenting är säkert. Jag är så jävla trött alltså. men bara att stå ut.




Fin kväll!



i just living on

Hejsan,

Min uppdatering har , rakt sagt, sugit! Jag ska försöka blir bättre på det. Idag har jag varit på Borensbergs marknad, det var as kul. Nu håller jag på att fixa mig inför kvällen. Ska till Sofia på middag och sen .....................JOSSAN ÄGER.  haha ja så går det när man går iväg en sväng... nu ska vi fixa oss klart sen dra o fixa en massa. ha det gött.



just so you know

Hejsan,

Nu måste jag komma på någonting att skriva till min svenska uppgift. Sen ska jag kolla på haha gissa ;) 

jag saknar min älskling <3

tar nog bilder i helgen istället.



hj



HAHA minnen!

yeeeeeeeah

Hejsan,

Idag var skolan faktiskt skaplig, dock måste jag plugga nu. Imorgon börjar jag 9.40 och slutar 13.35. Har bara 3 lektioner varav 1 är info bara. SKÖNT! nu ska jag starta pluggandet. Sen blir det One Tree Hill med mina Chips och min feta chokladkaka! MUMS!! Imorgon ska jag nog börja gymma med! 



Sjuk..

Jag hatar att vara sjuk. Självklart är jag sjuk med.. Men jag ska åka till skolan o kämpa. Snorig, lite hosta och känner mig hängig:o Huvudvärken börjar komma med. Men kan inte missa alltså. Så nu sätter vi snart på oss jackorna och cyklar till bussen. 

Igår somnade jag vid 10. Fyfan va bra jag är. Det lär jag göra ikväll med. Längtar efter helg. 



RSS 2.0