goodbye sweden!

Var med min älskling hela kvällen, mysigt som attan! Kollade på film, åt, mös och hade det allmänt bra! När han skulle hem var det jobbigt, jag fick tårar och fick hålla om honom ett tag extra för vi inte ska träffas på 1 vecka. Usch, men jag kommer ha det underbart i Barcelona och Florens de här dagarna. Vi får höras när jag kommer hem helt enkelt. Ska ta mycket bilder där nere! Byyyee!


Kommer sakna min man!<3

make me feel like i´m the onl girl in the world.

Hejsan, nu har jag nästan packat klart allt. Klippte mig ju även idag, när jag kommer in i "väntrummet" så ser jag min kusin sitta där. Snackade lite med honom och sen gick båda in o fick sitt hår klippta. Jag är inte nöjd iallafall, ska fixa det o se om det blir bättre själv... hah, om 13 timmar börjar min resa!! 


sommmar!!

dead

Nu har jag fixat min gamla gamla dator, den funkar kalas bra nu!! Tack vare att jag har en duktig pojkvän! Jag är svin trött och måste sova nu, däckar seriöst här nästan. Imorgon blir det tandis vid 10.55 och klippning 16.00, efteråt ska jag vara med min pojke eftersom jag åker på lördag. Ska packa klart det sista imorgon kväll. Godnatt med er.:*





dag 11. berätta om dig själv &var helt ärlig.

Det sista inlägget från listan. 

Jag är en tjej på 17½ år som längtar efter att bli 18 och att få körkort. Jag är en vanlig tråkig tjej som umgås med sina vänner och sin pojkvän. Jag har en hel del vänner, men det är inte alls många som jag har jätte nära och kan berätta allt för. Josefin Leinar är min bästa vän som vet allt. Min pojkvän heter David och han vet också allt om mig. Annars kan jag berätta lite smått hit och dit för mina vänner. Amanda, Elin, Sofia, Elinor och Emma är dom (+Jossan och David då) som jag umgås mest med på fritiden. Jag är ingen riktigt fest tjej utan jag kan festa någongång ibland. Jag spelade fotboll tilsl för snart 3 år sen? då jag fick problem med mina knän och började tröttna. Så nu tränar jag på gym och tar det den vägen istället ;D haha! Finns inte mycket mer att skriva om mig, många tycker kanske att jag kan vara blyg i början men lär man känna mig så är jag öppen och glad.


närbild på mig.

Min familj och släkt då. Jag har en mamma, en pappa och en bror. Vi är en ganska vanlig men onormal familj. Alla kan skämma ut varandra och skratta åt det. Men vi är väl som alla andra, har 2 bilar, en villa och tyvärr inte en hund längre. Min bror är snart 20 år, just nu arbetslös och är inte hemma så ofta. ;) Mamma och pappa är båda 45 år och jobbar. Jag har 7 kusiner varav att jag träffar 2 ganska ofta. Min moster och farbror är tillsammans vilket alla tycker är coolt och lustigt, jag är van med det så tycker det är normalt och bra ;Dhaha. Pappa har 3 syskon, och mamma har en syster. Min mormor och morfar vet ni en del om, båda lever. Farmor lever också, tyvärr hälsar jag inte på någon av dom 3 längre. 

Jag går på Vadstenagymnasiets samhäll/turism utbildning. Vi ska snart ut och resa med skolan till Barcelona och Florens, vilket jag tycker är det bästa med min utbildning. Att åka och se allting som vi jobbar med i skolan. Jag har en riktigt bra klass som jag trivs med, alla är ganska lata och ingen tar tag i sakerna. 

Kommer inte på mer saker att skriva om . Säg till om ni vill veta något speciellt.

-

Jag har migrän, borde plugga men kan inte för huvudvärken. Blir att sova en timme eller så.

dag 10. om din blogg.

Min blogg, jadu. Jag hade en blogg innan den här: http://fellees.blogg.se/ , men jag bytte efter jag hade haft den bloggen i 2år och 3 månader. Jag ville inte att allt jag hade skrivit skulle finnas på samma blogg. Jag tänkte först ha den här bloggen som en tankeblogg med alla depp och skit inlägg, men istället fixade jag i ordning den och flyttade över hit. Den här bloggen som jag har nu har jag haft i ca 9 månader, och jag börjar bli ganska uttjatad på att inte veta vad jag ska skriva om. Men jag skriver mest om vardagarna, resor och mina tankar. Jag tycker själv att min blogg är väldigt tråkig och förstår inte att folk kan tycka att det är roligt att läsa;D

dag 9. när grät du senast &varför?

Senaste gången jag grät var förra veckan, jag började tänka lite när jag, David och Tobbe åkte från Östenssons och skulle till Tobbe. David trodde att jag var arg och sur för att jag inte fick välja vilken cola jag ville, men så var det inte. När vi skulle gå in till Tobbe så kände jag att jag inte klarade av att hålla tårarna inne, jag började gråta och David sa hejdå till Tobbe. Han hoppade in i bilen och började backa ut för att åka hem till honom. Jag sa att han skulle stanna och vara med Tobbe, men han var arg eftersom han trodde jag grät över colan xD. Vi stannade utanför David på busshållsplatsen, jag grät och kunde knappt inte andas. David frågade vad det var men jag fick inte ut ord. Jag grät och tillslut lutade jag mig mot honom och berättade att jag började tänka på mormor och att jag är så rädd för att hon ska försvinna. Han tröstade mig så gott det gick. Tillslut fick han mig att tänka på annat så jag lugnade ner mig. Jag är verkligen rädd och det är tur att jag har min David som alltid finns där och kan hjälpa mig. Tack!

Som ni nu fattat så fick ni veta exakt allt som hände när jag senast grät. Jag saknar min mormor, vågar inte hälsa på men kommer ångra mig när jag inte gjorde det sen. Är rädd för hur familjen skulle krossas och hur ont det kommer att göra. Usch får tårar nu igen. Fråga om ni vill veta mera så kan jag ta det med er!

bus

Hanna ville att jag skulle skriva om lite bus jag gjorde när jag var liten. Så kör på lite som jag minns då. Och Fanny ville att jag skulle uppdatera så nu blir det två flugor i en smäll;)

-Tejpade för hålet på vattenkranen = det sprutar på personen som försöker starta.
-Plast under tolett sitsen = kisset rinner inte ner i toaletten utan sprutar uppåt.
-Jag sprutade ner en sverige karta som klassen hade jobbat med i ca ½år för att färglägga(med en spruta med vatten i).
-Jag tog med mig en egen klocka till klassrummet när våran lärare tog ner sin(alltså satt den kvar där tills hon satte upp den igen).
-Jag skrek en gång till och bankade i bänken när Elinors bänk gnisslade första dagen i 4an.(Läraren skrek åt mig)
-Jag och några i min klass i 5års skulle sova på dagis och när fröknarna hade somnat så la vi dit slime i deras ögon.
-Jag ville vinna i armgångstävling så jag sparkade min lärare mellan benen och vann ;)
-Jag cyklade i bara handduk(som ramlade ner) hem från mina kusiner och mina grannar blev sura(inte pratat med dom sen dess)haha.
-Jag tog på mig nya kläder och gick till min gata och smutsade ner mig med tjära.
-Jag och Elinor sminkade oss på lågstadiet även fast man inte fick.
-Jag sprang utan tröja&stod upp och kissade för jag ville vara en kille.

HAHA hoppas att alla får sig ett gott skratt nu ;D Finns så mycket mer men lite av det; D




dag 8. dig själv glad.


1års dagen med David, då var jag lycklig och glad!<3
Är nästan alltid(a)

dag 7. bästa minnen från 2010


Gran Canaria, Februari 2010.

Midsommarafton! kvällen slutade i Borensberg.

Estland och Lettland med skolan, Oktober 2010?

Maj 2010, underbara dagar med pojkvännen!

OCH HELA SOMMAREN VAR UNDERBAR!

dag 6. en klasskamrat.

Istället för att skriva om 1 klasskamrat så skriver jag om de närmaste!


Elinor Strickert och Amanda Svensson

Sofia Petersson

Elin Palm

Josefin Leinar

Dom här fina brudarna är mina närmaste klasskamrater och även utanför skolan!<3



dag 5. någon som du älskar mer än som en vän,




Som dom flesta vet så är detta min pojkvän, han är snart 20 år och pluggar en driftteknik utbildning i Norrköping. Vi träffas ganska ofta, och har det riktigt bra tillsammans. Vi har snart varit tillsammans i 2 år, så vi känner till varandras svagheter och bästa sidor. När vi träffades så kände jag av att jag ville träffa honom igen, vilket vi gjorde. Vi båda föll mer och mer och vi blev tillsammans den 6 Juli 2009. Han har gjort mitt liv mycket enklare och finns alltid där när jag behöver honom. Jag älskar dig David!<3

dag 4. någon du saknar.




Jag saknar många men iallafall, jag saknar Julia Folkesson riktigt mycket. Vi var sjukt tighta förr men gled isär, jag brukar skylla det på mig själv. Vet att det egentligen blev så bara. Jag saknar det vi hade, allt var så roligt och perfekt då! Några fler som jag saknar är min släkt, mormor, morfar, farmor, kusiner, kusinbarn och andra släktingar. Jag träffar inte många i min släkt så ofta tyvärr. Önskar att jag gjorde det oftare..

dag 3. din allra bästavän.


Jag la in ett inlägg om min bästa vän igår eller va det va. Men kan berätta lite mer om henne/oss nu istället då.

Vi träffades i början av 4an(kanske lite innan med), vi klickade ganska direkt och började umgås. Vi har knappt bråkat och alltid bara varit med varandra som om ingenting. Vi har gått i samma klass i 7år och vi ska gå i 1 år till. Känns väldigt underbart faktiskt. Nästan alla mina bästa minnen är du med i, för vi har gjort det mesta tillsammans. Vi är konstiga och har roligt tillsammans, skiter i vad alla andra tycker. Vi är lika men ändå så olika, vilket känns bra! Hon fyller 18 år den 12 maj, är singel;). Hon är den konstigaste och bästa tjej jag träffat. Orkar inte skriva mer;D haha

dag 2 . en barndomsvän





Som jag skrev förut så är Emma lätt den bästa barndomsvännen jag hade. Vi gjorde allt tillsammans tills typ för 3 år sen? Jag har varit uppväxt med henne och kunnat gå till henne närsom helst. Skulel något hända så skulle hon få veta det. Jag har kommit hem till henne och gråtit när jag mått dåligt och även haft det bäst i mina år pga den här tjejen. Hon har en stor plats i mitt hjärta för allt hon gjort för mig. Vi har glidit ifrån varandra, men umgås en del igen nu. Väldigt skönt. Kan vara mig själv när jag är med henne och hennes familj. Tack!<3

dag 1. lägg upp bilder&skriv en text om när du var liten.






Som ni kanske ser på bilderna så var jag en ganska busig, sprallig och söt tjej. Jag var alltid med på att göra bus och var "jokern" i gruppen. Jag var mycket med min bästis Emma(som jag fortfarande är vän med), spelade fotboll, klädde ut mig och var allmänt rolig. Har många filmer på när jag var liten o jag saknar den tiden faktiskt. Vet inte vad jag ska skriva mer, fråga gärna frågor om ni vill veta något speciellt.

en lista

dag 1. lägg upp bilder&skriv en text om när du var liten.
dag 2 . en barndomsvän
dag 3. din allra bästavän.
dag 4. någon du saknar.
dag 5. någon du älskar mer än som en vän,
dag 6. en klasskamrat.
dag 7. bästa minnen från 2010
dag 8. dig själv glad.
dag 9. när grät du senast &varför?
dag 10. om din blogg.
dag 11. berätta om dig själv &var helt ärlig.

kör väl på en lista till för jag har tråkigt.

barcelona/florens


vill vara så brun igen...

Om 5 dagar är jag i Barcelona! Känns jävlig chill faktiskt. Och medan alla går i skolan imorgon så är jag ledig. Blir att börja packa och fixa med guidningen. Kanske blir så att man fixar till etiken, samhällen eller aupairen med. Btw fick veta att jag fick 1,5 poäng från full pott på matteprovet!!! Underbart! Livet är rikigt bra nu, ska sola imorgon med om det är bra väder. Får se om det blir något mer inlägg innan resan nu, eftersom ni alla suger på att kommentera så blir det kanske att lägga ner bloggen. Hörs.

come on

Jag ska försöka att ta tag i min blogg nu, skriva om mer intressanta saker. Men då får ni få som läser den hjälpa mig o säga vad ni vill läsa om. Kom igen, säger ingen något så lägger jag ner bloggen!!!

what are words


finaste låten!

the best friend


Innan Elins fest, 2011

Göteborg, 2008

Innan Calles fest, 2010

Tänndalen, 2011

fina bilen, Praktik sommaren 2010

Liseberg, 2010

bjuder på den, ca 2006?

hahah typ 2004-2005? ;D

skolavslutningen i 9an!


Du är världens finaste vän, den jag litar mest på!
Vi har känt varandra i så många år,
och det känns som vi kommer närmare varandra hela tiden.
Vi har gått igenom svåra tider tillsammans,
och du kommer vara den vän jag alltid kommer ha kvar.
Tack för jag får ha dig vid min sida i vått och torrt.
Jag älskar dig min bästa!<3

one

Nu ska jag försöka få tag i Jossan och se när hon kommer hem. Sen ska jag ut i det härliga vädret, gött! Får se vad jag ska göra ikväll, jag ska kanske träffa pojkvännen, eller vänner eller chilla. Ingen aning;) haha. Hörs.

I close my eyes and pray!


världens finaste pojke alltså! Älskar dig♥

Hejsan! Idag ska jag fira påsken, för mamma,pappa och min farbror är inte hemma imorgon. Vid 6 kommer alltså farbror, moster och kusinerna hit för att äta lite gott och ha det trevligt. Så jag ska sätta fart och duscha nu. Funderar på att ta en sväng ner till stan med? har dock inga pengar så känns tråkigt. Jag kommer att lägga in bilder från grillningen som jag har varit på 2 dagar nu, mysigt som bara fan. Lyssnar även på Justin Bieber och seriöst sjukt så bra han är!!! Ha det bra ikväll, får se när vi hörs nästa gång;)! Puss:*

i´ll be missing you

Gårdagen/natten var as mysig. Träffade Amanda, Sofia och Jossan kring 9, vi startade musik, spelade spel, bäddade upp i klubbis, snackade som attans. Allting var helt underbart, vid 3 blev alla hugriga. Så vi la oss och sov!;) Imorse vig 10 drog Amanda och Sofia, jag somnade om o så gick jag och Jossan hem vid 12 typ. Har suttit och kollat på film tills nu. Ska fixa lite och sen får vi se vad jag hittar på idag. Kanske ska träffa David o några? eller vara hemma eller ingen aning. Tar kvällen som den kommer. Har inget roligt att skriva om längre alltså. Kommentera med vad ni vill veta.


en anka herromdagen nere vid hamnen.

you are hurt

Hej, sitter hemma hos älsklingen. Har fixat med en motorsåg idag.;) ahaha Ikväll ska jag träffa tjejerna, får se var/hur o allt så med! puss.

love and seek

Hejsan, gårdagen blev mysig. Åt grillat med familjen, Emma och David! as gött. Sen drog vi till bussen o träffade Tobbe, sen mötte vi Robert, Alexandra, David och Niklas. Vi åkte hem till andra David, gjorde inte alls mycket. En slapp o trevlig kväll bara. Älsklingen sov hos mig. Imorse duschade vi och fixade oss. Sen gick vi ut på en promenad, riktigt mysigt. kom hem för ett tag sen, men ska ta mig till i kragen och gå lite till, får se om jag möter någon eller hittar något kul på vägen xD. Ikväll blir det mys med tjejerna Emma och Jossan! Får se vad vi ska göra, hehe kanske kan hitta något ställe att sova på (a)! Puss då

kommer bilder imorgon eller något från promenaden idag.

eyy

Hej, jag hade en jättetrevlig kväll med fina tjejer igår. Vi lagade mat, åt, spelade spel och pratade. Helt perfekt fredag. Efter alla hade gått så kom David och hämtade mig. Somnade direkt när jag la mig ner typ, shit va trött jag var. Vaknade typ 9 idag, duschade och fixade oss. Drog till Ljungsbro o fixade saker till hans föräldrar. Sen däckade vi till en film o sov till typ 4. Fixade ordning saker o drog hem till mig. Övningskörde med mamma och david ett tag. Ruligt. Nu kommer Emma snart hit med, vet inte vad vi ska göra men hittar väl på något;). Ikväll blir det grillat för första gången i år. Underbart alltså!! Får se vilka man träffar ikväll men hör väl av mig någongång ;). Ha de gött byyyee


såhär gick det när jag grillade förra året ;)  (a)

everything is over

Hejsan, imorgon börjar lovet!!! Matteprov imorgon med, ganska gött att få matte B klar känner jag. Dock har jag en hel del rester att göra. kul lov?;) hah aja ska fortsätta plugga nu. ha de gött
lista på resterna:
1.Aupairuppgifter
2.Guidning engelska
3.Guidning tyska
4.Matteprovet
6. Etik debatt och inlämningsuppgift
7. Samhälls uppgifter för VG


hittade en söt lapp när jag kom hem, gulle!<3

when you need me most.

Hejsan, det var ett tag sen. Jag orkar inte blogga när jag kommer hem från skolan så pluggar jag eller tränar. Jobbigt nog. Nu har jag inte mycket kvar att göra i skolan innan lovet. Matteprov, göra klart aupair uppgifterna, snart klar med APU arbetet, guidningen på engelska och tyska, engelska nationella. Det var visst en del kvar på 2 dagar. kuul liv. Men ska inte klaga drar ju till Bacelona om typ 17 dagar. Känns helt okej alltså. Jag tar sakerna som de kommer. Jag har en skön känsla för lovet. Ledighet, sol, underbara vänner och underbar pojkvän. Alla känns helt perfekt. Ingenting är planerat typ, vilket är skönt. Nu ska jag plugga vidare innan David kommer hit och sover här inatt med, hatar att sova ensam. Ha det bra så hörs vi.


sötnosen när han sover!:*<3

fireflies

Jag dör av tristhet. Jag ska snart packa ner matteboken och ta mig till David. Vi ska hitta på någonting, ikväll åker jag hem 22.10. Ska bli trevligt att träffa honom! Hörs då.


jag älskar dig david wallman!<3

helt underbart

Igår blev en trevlig kväll med Jossan, Amanda och Elin. Vi åt, kollade film, pratade och hade det allmänt mysigt! Idag åkte vi 4 in till Linköping. Shopping och bio. Jag köpte mig ett par skor och en bh. Skönt att köpa nödvändiga saker faktiskt. Bion var ju självklart Justin Biebers bio, helt underbar film alltså. Fett värd. Nu ska jag plugga lite sen kanske övningsköra lite. Vem vet om jag tar mig ut till David och sover där inatt med? kan nog bli så bra avslut på dagen. en sak jag måste tilllägga är ju vädret, hur underbart är det inte då? Strålande sol, knappt någon blåst. Älskar våren!!!



because I have you



Rikigt fint väder idag! Har legat ute och solat i linne med david idag, mysigt! Nu ska jag börja med maten för ikväll så kommer brudarna hit och äter och myser! Ska ha det riktigt bra ikväll :)

showgirl

Min pojkvän är påväg hit för att sova med mig inatt, så gullig han är! Imorgon slutar jag 12, vilket är skönt som bara den. Efter skolan ska jag gå på stan och ta en fika med tjejerna sen drar jag hem och träffar pojken min:*! Vi ska hem till honom och göra någonting underbart som vanligt ! Nu ska jag fixa en låt innan han kommer hit. Hörs då.



Justin Bieber konserten


Jyske Bank Boxen!!

En hel del folk.

"förband"

Justin Bieber

Blev mest filmer som jag lägger upp någon annan dag kanske.

-

Jag känner att jag borde sätta igång med plugget. Men vem orkar? Shit vad jag kommer ha mycket rester om jag inte börjar nu. För imorgon ska jag inte plugga för då ska jag träffa min fina pojkvän, eftersom det är våran 21 månaders dag. Har inget att skriva om, jag kollar Gossip Girl btw.

Tänndalen


Lite stugor och utsikt.

Våran fredag var ju perfekt alltså.

mitt lilla rum

vardagsrummet/Jossans säng ;)

Toalett/Dusch

"Köket"


Jossan och jag pumpade på gymmet

poolen

Personalboendet, vårat rum..


RSS 2.0