Jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Hejsan,

Har bloggat väldigt dåligt nu, men det beror på att jag inte riktigt har haft tid. Jag och David har legat och läst som galningar. Igår åkte jag, David, mamma och pappa till något ställe och åt glass o vofflor. Efter det la vi oss och läste tills mamma kom in o frågade om vi ville med och lyssna på Status Q som var i Motala. Var väl ute till typ 11, då tog jag och David bilen till McDonalds och åt mat. As gott! Sen åkte vi hem och kollade på någon läskig film:o Jag kollade lite då och då. haha, sen somnade vi. Imorse vaknade vi vid 12 tror jag, då började vi läsa. Tog en fika sen åt vi mat. Vi startade en film förut, men sen skulle han hem i mitten av den, så nu sitter jag här vid datorn. Jossan kommer kanske snart hoppas jag. Niiiice! Får se vad vi ska göra. 

Jag vet inte vad som håller på att hända, det är så mycket svårare nu. Jag förstår inte vad du tänker, jag är rädd! Vi kan inte göra någonting åt framtiden men jag är rädd att det inte är bra. Jag älskar dig!<3



I hate it

Hejsan,

Igår fick jag reda på att det inte blev någon resa. Orkade inte skriva någonting då för jag var så sur. Det skulle ha varit jätte kul men nehepp, pappa ville inte och orkade inte åka fram o tillbaka för bara 1 natt. Nu ska jag lägga mig och läsa igen. Får se vad som händer idag. Kan bli så att vi åker iväg någonstans för dagen bara o imorgon med kanske? får se. 



Min kärlek till dig!

Redan första gången jag träffade dig så kändes allting jätte bra. Jag satt och kollade på dig länge, inspekterade dig och försökte hitta något fel, men det fanns inget. Dina ögon fick mig att smälta, din mun gjorde mig galen och din röst fick mig att rysa. Jag tjatade och fick dig att sjunga, jag ville aldrig att du skulle sluta. Det var så sjukt underbart. Jag visste att från och med den dagen skulle jag kämpa för att få dig. När jag gick hem den kvällen så fick jag ett sms från dig, jag vågade inte kolla ifall du skulle säga någonting att jag inte var något att ha, men så kollade jag och jag blev så jäkla glad! Det stod: "dina ögon var dom finaste jag har sett<3!" Jag var stum, jag visste inte vad jag skulle svara!
Vi bestämde att träffas efter ditt sommarjobb den 6 Juli 2009. Vi hade knappt känt varandra i 4 dagar men ändå så fick du mig helt galen av din utstrålning. Vi kollade på Bolt och Forrest Gump, när jag skulle byta film så la du din arm på min plats så att jag skulle lägga mig mot dig och det gjorde jag. Jag njöt varje sekund i din famn. När även Forrest Gump var slut så var det vara 1 timma kvar till du skulle hem så vi startade lite musik. Jag minns att när "Kim Larsen - This is my life" var igång så möttes våra läppar för första gången. Den dagen blev det du och jag. Jag gick runt och log när du hade åkt hem, för att jag visste att vi skulle träffas igen.
På din födelsedag var vi i duntis och kollade på folkrace med Johanna och Niklas, efter allt om och men så delade du och jag tröja i regnet. Det var även då jag först träffade din familj, jag var blyg och sa ingenting. Men nu känner jag mig helt hemma hos dig, vågar vara mig själv för att jag vet att dom accepterar mig. Några mera minnen är när vi kollade på stjärnorna på moppen, badade i varamon (a), örebrosimmhall, filmkvällarna, bilturerna, ullaredsresorna, stugan, din student. ja det finns hur många minnen som helst så jag kan inte fortsätta att rabbla upp allt.
Snart har vi varit tillsammans i 13 månader och tiden har gått så sjukt snabbt. Men det har varit den bästa tiden i mitt liv. Min familj, mina vänner och min släkt tycker om dig, och det förstår jag. De tycker att du är den rätta för mig och det kan jag hålla med om. Visst att man bråkar och blir sura på varandra, men det blir så i ett förhållande. Det gör oss starkare. Förlåt för alla gånger som jag har fått dig att känna dig osäker pga mina kommentarer. Du vet att jag inte menar det. Inga förhållanden är perfekta men vi är fan riktigt nära det. Jag hoppas och tror att vi kommer hålla ihop väldigt länge. För så fort jag lämnar din sida så saknar jag dig som in i helvete. Min kärlek för dig är obeskrivlig, du är världens bästa pojkvän och den finaste personen jag någonsin har träffat. Du får mig att tro på mig själv så snälla lämna mig inte för då hade jag ramlat ner och inte kunnat ställa mig upp. Jag älskar dig David Wallman! Tack för att du har gjort mitt liv värt att leva!
Älskling,

I just can´t walk away again.

Hejsan,

Jag känner att bloggen börjar bli lite tråkig just nu faktiskt. Jag har ingenting att skriva om. Men jahapp, just nu håller jag på att fixa mig så i slutet av det här inlägget kommer en outfit bild. Jag ska packa och fixa idag. David kommer hit någongång kring 4 kanske, får se vad vi ska göra idag. Kan bli en tripp till Mjölby ikväll. Kommer kanske ett inlägg om mig själv senare för att få min blogg till min egen lite sådär. 



Tröja-Cubus, Byxor-Ullared, Väska-Ullared



Sometimes it doesn´t seem that you care at all.

Heejsan,

Jag sitter i min mjukisdress och ska snart starta någon film. Väljer mellan the last song och love happens. Får se vilken det blir. Jag har ingenting att skriva om så här sent eftersom ni vet vad jag har gjort idag osv. Men imorgon ska jag packa till hemliga resan som jag vet om. Åker på fredag med mamma, pappa och David, dock kommer jag bara vara borta tills lördagen. Skulle varit i 3 dagar men nae blev 1 natt istället. haha, jaja det ska bli jävligt kul faktiskt! Får inte börja packa förän vid 5 typ, för pappa vet inte om resan. Älsklingen sover här imorgon med. Mysigast. Kanske ska träffa Lisa Carlsson med, om hon kommer till Mjölby skaplig tid. Inte träffat henne på mer än 1 månad:o Saknad!


David Wallman, du är världens bästa! Jag kan inte förstå att jag har någon som dig. Skulle aldrig klara mig utan dig. Tiden går så sjukt snabbt med dig, jag är glad att jag träffade just dig. Jag älskar dig mer än allting!<3



I can´t belive it

Hejsan,

Nu har jag varit ute och sprungit, skönt som fan. Snart kommer David och hans vänner och hämtar upp mig, då drar vi till Vinberga och badar lite. Senare ska jag äta Tacos med mamma och pappa. 



One night,

Hejsan,

Det har varit dålig uppdatering pga att jag och älskling + hans familj tog oss en tripp till Ullared. Där hittade jag 2 väskor(en liten o en stor), ett långt linne, ett par byxor, en kofta, 5 par trosor och ett paket rakhyvlar. Det va vad jag fick med mig hem. As härligt! Sen igår när vi kom hem till älskling så fikade vi, kollade på allt vi hade köpt o sen packade han för att sova hos mig. När vi kom hem till mig så var Jojje, Helena, Stina och Calle hos oss, vi åt grillat sen kollade jag, Stina och David på filmer. Somnade skapligt tidigt. Imorse vaknade vi klockan 12, då gick vi ner och duschade sen åt mat. Och för någon timma sen åkte han hem och jag har klippt gräset. Ont i händerna och ena foten för jag fick skoskav. Nu måste jag rusa ut. Mamma ropar.  Skriver senare.



I save the best I had for you.

Hejsan,

Idag har jag inte gjort ett skit, men snart ska jag packa och fixa mig osv. Sen när Emma kommer hem från stan så åker hon och jag till David där jag även sover inatt. Inget bloggande förän på onsdag, eftersom jag åker till Ullared imorgon! Lovely. Emma, jag och David ska nog träffa Davids kompisar idag med. Känner på mig att det blir en kanon dag. Nu ska jag sätta fart och hitta någonting att ha på mig:o Det är inte alls lätt. Bilder kommer kanske senare.

Btw, Jag ska inte köpa alls mycket på Ullared eftersom jag redan har en hel del nya kläder.



tankar rullar i mitt huvud,

Jag är rädd för framtiden, rädd för att bli gammal men ändå längtar man till o se vad som händer i framtiden? vart kommer jag bo, har jag familj, är jag ensam? ja framtiden består utan frågor som jag kanske ändå inte vill veta?

Jag tycker att det är helt sjukt! Tiden går så fort. Jag minns när jag var liten, lekte med min bästis Emma varje dag. Allting var helt perfekt, men då längtade man till man blev större för att få göra som alla äldre. Så fort någon sa att jag var lik mamma så blev man sur, jag ville inte vara lik min mamma, jag ville vara mig själv. Men nu när åren har gått så blir jag glad när någon säger att jag är lik mamma. Jag visar det inte, men innerst inne så blir jag jätteglad. För min mamma är världens bästa mamma, hon gör allting för att man ska vara glad, hon finns alltid där om det är svårt. Jag älskar min mamma! Lika så min pappa, jag skulle inte klara mig utan honom. Han kan vara så irriterande men ändå så vet jag att han gör allt för mig, är jag ledsen så skojar han så jag blir glad. Just nu lever jag dag för dag, för jag vågar inte tänka längre fram. Jag är rädd för att växa upp, innerst inne är jag fortfarande den lilla Felicia. Tiden går för fort, vart tar allt vägen? Jag vill inte tänka på framtiden när man förlorar såna man älskar. Visst jag vill skaffa en familj, ha barn, gifta mig, flytta hemifrån och allt det där. Men efter det vill jag att tiden ska stanna. 

"Man längtar efter att se vad som händer, men man vill ändå tillbaka."



Jag visar inte den lilla flickan för alla, jag är knasigast med min david. Annars försöker jag vara mogen och inte skoja så mycket, vågar inte visa vem jag vill vara/är för alla. Är rädd att folk ska tro jag är helt rubbad. Jag visar lilla flickan för mina närmaste, för jag vet att dom alltid kommer att stanna<3!

We are the world.

Hejsan,

Idag har jag inte gjort ett skit. Vaknade med min älskling vid typ halv 2, vi gick upp, duschade,åt och kollade tv. Sen åkte han hem någongång vid typ 3-4 typ. Så sedan dess har jag suttit vid datan och inte vetat vad jag skriva på bloggen, men blir ett helt vanligt inlägg nu sen kanske jag skriver någonting speciellt senare. Jag ska nog baka nu sen kommer mina föräldrar hem om några timmar, känns faktiskt bra:)! Imorgon ska jag till min älskling och va med honom, sover även där tills tisdag eftersom vi åker till Ullared då! På torsdag eller fredag ska jag iväg på en hemlig resa med. hehe!



This is how it should be.

Hejsan,

Nu är min fina pojkvän här. Vi har köpt taco grejer och godis. Så ikväll blir det myskväll med film tror jag. 


Min outfit,

Älsklingens outfit,

Fail pussbild;)    jag älskar dig<3



Where are you now?

Hejsan,

Sitter här med Jossan, vi kollar lite bilder o grejer. As ruwligt! Jag bestämde att vi ska iväg med våra familjer till Göteborg igen! mohaha. David är klar med bilen och ska duscha sen kommer han hit, så ska han o jag laga mat o handla osånt! Ha en riktigt mysig kväll. hihi. Orkar inte skriva mera nu. Kanske kommer bild på outfit senare om jag orkar.

Btw, gå in på min facebook profil och rösta på min bild!!:*


She is nine of ten.

Hejsan,

Kvällen bestod av att vara hos Emma till typ 11, då drog jag och Jossan hit. David o hans vänner kom förbi en stund efter en fet diss;), sen åkte dom igen. Nu ligger jag och Jossan i min säng men vi ska nog gå in till mina föräldrars rum och sova snart. Jag har laddat hem the last song med!:D äntligen liksom!! Men vet inte om man orkar se den ikväll xD tror det blir imorgon bitti istället! Eftersom Jossan sover här om ni inte fattade det? dah! Btw, Jossan och jag fick praktiken på vätterviksbadet!! yeeeey! :D börjar om mer än 1 vecka.



Nobody know when you´re down.

Hejsan,

Tack för en väldigt trevlig gårdag. Emma, jag och Johanna träffade några som Johanna kände, o fan va roliga dom var. Sen gick vi hem till Emma igen mös och chillade. Somnade typ 2 eller någonting. Vaknade sent idag, Emma hade feber så hon skippade jobbet. Vi tog varsin pan pizza sen bakade vi kladkaka. När kladdkakan var klar så kom vår efterlängtade Jossan! Vi kollade på John Tucker must die. Det var bara jag som inte hade sett den, klockren film! Efter filmen pratade vi bara och nu är jag hemma. Jag ska ringa till Vätterviksbadet och hoppas på att få en praktik där. Annars vet jag inte vad jag gör. Aja, vet inte vad jag ska göra ikväll. Antingen drar jag tillbaka till Emma och är där eller så träffar jag David och hans vänner? ja vi får se hur det blir. Kommer kanske en outfit bild senare ikväll.



Pictures&Text


Bild på hur rummet blev:)

Dagens Outfit: Linne-Gina Tricot, Jensshorts-H&M, Armband-Ur&Penn

Fail bild men jag fastnade för den ? xD

Nu har ni fått lite mera bilder, och jag ska försöka uppdatera här så mycket som möjligt. Men kommer inte kunna ikväll, får se när jag bloggar imorgon! Någon dag kommer det bildbomb på hur ful jag har varit, ska försöka bjuda på mig själv så mycket som möjligt med. Haha! Nu ska jag snart åka till Emma och Johanna!=)<3 Love Yaa! 

På tisdag ska jag till Ullared med älsklingen och hans familj! Jag ska inte köpa så mycket men alltid kul att vara där. Mysiiiiigt! 



What´s wrong with me?

Hejsan,

Igår var Emma och David här. Vi spelade uno, pratade, badade i varamon och åt i mängder. Vid typ 10 drog Emma sig hemåt, så jag och David kollade på snuten i hollywood 3. Efter filmen skulle vi sova men då var det ett jävla liv ute på altanen för min bror hade typ efterfest här. Han lovade att dom skulle åka innan kvart i 1 men klockan hann bli kvart över. Var arg o sur för ja va så jävla trött. Sen åkte dom och Oliver kom hem typ vid 1 eller någonting idag. Vet inte vart han sov men aja. Idag gick jag upp vid typ 11 då lagade jag o David mat, sen åt vi och fixade lite. Vid typ 2 drog han hem och då satte jag mig här framför datorn. Kommer antagligen att sitta kvar här tills jag ska dra vid halv 8. Då ska jag hem till Emma med Johanna. Vi ska typ mysa, prata och bara ha de gött. Sover även där inatt. Så ingen uppdatering förän imorgon. Jossan kommer hem idag med, saknad är hon! Så imorgon ska hon och jag träffas o prata om praktiken. Niiiiice.

Btw, jag mår inte speciellt bra just nu, känner mig depp som fan. Har gråtit o sånt idag. Vet inte vad det är med mig, antar att det är mensen som dampar. Jag gillar inte att känna mig såhär. Vill bara bort från min kropp just nu. Så skit känns det. Men ändå så har jag liksom ett as bra liv? aadu, det är lustigt. Solen skiner ute, mina vänner, familj och pojkvän är helt underbara! Nej nu ska jag ta mig i kragen och göra någonting tills klockan blir halv 8.



I need your love.

Hejsan,

Jag och David cyklade till Östenssons och köpte mat m.m. Så ikväll har vi massa att äta. Emma kom hit nyss med så ikväll ska vi tre ha det as mysigt. Har ingenting att skiva nu så vi kanske hörs senare ikväll.

För er som vill ha en bra låt : Tunnan och Moroten - Choklad och Bajs!
mohahah



It hurts to see you like this.

Hejsan,

Jag sitter hos David nu och snodde hans dator när han är någonstans ute, vet inte vart dock. Ska nog gå ut och leta snart;). Igår kväll kollade vi på Mirrors med hans familj. Det var jätte trevligt. Vi somnade typ vid 12 inatt och vaknade kring 11 idag. Min älskling var galen då, han pratade massor o frågade frågor ;). Inte likt honom. Nu kom han in med en jojjo i handen och försöker göra tricks. Vet inte vad vi ska göra idag men sånt som märks. Mamma och pappa åkte ju förut så vi kommer nog att vara hemma hos mig för det mesta.



I´ll save the best I have for you.

Hejsan,

Jag har fortfarande inte åkt och badat men nu är dom påväg hit. Tänkte bara göra ett kort litet inlägg innan jag drar mig till Varamon och badar. Kommer inte kunna blogga ikväll heller eftersom jag ska sova hos min plutt. Kanske kan låna hans dator lite.



Vi har delat många skratt.

Hejsan,

Nu är jag nästan klar med rummet. Pappa ska bara skruva dit speglarna, sen är det nog prima. Jag är jätte nöjd och glad. När jag får svar av David så kommer han och hans vänner hit och hämtar mig innan vi drar oss till Varamon för att sola och bada. Det som är pinsamt med det är att jag ska ha på mig min illrosa kjol på mig som jag köpte igår. Jag kommer skämmas men den är faktiskt fin tycker jag. Om jag inte vågar ha den så blir det nog jeansshorts och linne. Ni kan få se en bild på kjolen och en bild på min nya mjukisdress.


mjukisdressen,

Kjolen.



I´m wondering what you are dreaming of.

Hejsan,

Jag har varit i Linköping hela dagen och handlat mig hur mycket som helst. Kläder som är galet mycket, nya skor, ett nytt skrivbord och en byrå va vad jag fick med mig hem. Hel nöjd efter en underbar dag med min älskade mamma. När vi kom hem började jag att fixa lite med mitt rum, men det är inte klart än. Så imorgon blir det att gå upp skapligt och fixa till allting, montera och se hur de ska stå. Har rensat kläder och sådant med. Nu ska jag sova, ensam tyvärr. Just nu skulle jag faktiskt göra det mesta för att få hit min älskling o sova med hans värme, men han ska jobba imorgon tyvärr. Får se om jag kanske ska träffa älskii efter att jag fixat mitt rum. Under tiden mina föräldrar ska bort så ska jag och David ha en dag för oss själva, mysa o ha kul. Vet inte vad vi ska göra men jag känner att vi knappt träffas själva, så ibland behöver man vara lite själva med. hehe, gud va jag försöker låta proffsig eller något :s. Bilder på rummet och kläder kommer imorgon. Ska dra mig och sova nu. Godnatt.



Saknar tiden då det inte fanns några problem,

Hejsan,

Min mor väckte mig vid 10, jobbigt att gå upp. Men att veta att man har en resa till Linköping för att köpa grejer till mig så blir det lättare att gå upp. Åker så fort mamma har slängt i tvätten. Vet inte riktigt vad som händer ikväll men det blir någonting kul förmodligen. Och egentligen skulle ju jag sova massa hos Emma mellan onsdag till söndag, men mina föräldrar ska med bort då vilket gör att vi har 2 hus! Känns slappt som fasen. Nu kom mamma upp så hon är antagligen redo för att åka nu. :)


Jag älskar dig ♡



I need you,

Hejsan, 

Jag uppdaterade inte igår för Emma och jag spelade spel sen kollade vi på film och somnade typ vid 6. Vaknade igen vid 11, så jag är helt död i kroppen och huvudet. Det här får bli ett kort inlägg för sen ska jag gå och lägga mig och sova i soffan igen, as skönt. Vet inte riktigt när jag ska hem, kan bli så att vi badar? Who knows. Mamma och pappa kommer hem ikväll med efter en helg i Båstad. Så imorgon kan det bli så att jag och mamma åker till Linköping och köper nytt skrivbord, en byrå och en mjukisdress. Hoppas att det går.


I just want to hear your voice.

Hejsan,

Jag har gjort många inlägg på bara första dagen, så varför inte lägga in ett till. Klockan är kvart över 4 och jag är mega trött. Men vad gör det om 10 år? så istället fortsätter jag att vara vaken och spela CoD MW 2 efter att David och Tobias har spelat klart. Min gullunge David är underbart söt när han spelar och är så koncentrerad. Under tiden nördarna spelar så kollar Emma och jag på kopps, filmen är ju helt underbar. Jag har typ ingenting att skriva egentligen men kan ju självklart fortsätta på det här så att det blir ganska långt eftersom att alla mina inlägg här har varit jätte korta känner jag. Det är ingen social inne på varken msn eller på sms. De enda som är lite sociala är min underbara som är i samma hus som jag just nu. Jag kan inte ge alla en puss men jag kan gå och pussa på Emma och David snart. Men nu är det bara ca 1 minut kvar av deras match så nu ska jag och Emma spela. Jag kanske uppdaterar senare för nu är det min tur:D:D



Jag hör att dina fotsteg i natten.

Hejsan,

Nu sitter jag här hos Max. Emma o jag ska inte hem inatt utan vi ska sova/lana över här! Emma o jag äger på CoD MW 2, vi vill spela mera men dom ska sno Max dator och så ska vi se en komedi film. Senare inatt ska vi få spela mera säger dom. Emma o jag ska inte bråka mera pga spelet känner jag.... hehe vi var inte så glada på varandra förut. Uppdaterar senare, jag lovar er kära bloggläsare, dock har ingen kollat på min blogg än så länge. Jag ska se hur länge jag kan hålla den hemlig.



you are perfect.

Hejsan!

Nu sitter jag hos Max och tänkte att jag snor hans dator lite eftersom Emma o Max står o gör tacos och David o Tobbe spelar lite COD. Kul tycker jag. Emma och jag ska få spela en match mot varandra sen, fan va ja ska äga ut henne känner jag.  Vi har suttit i bilen och kollat på blixtarna, läskigt tycker jag medan dom andra tycker det är kul och mysigt? knäppisarna! Om jag ger datorn till David nu så skulle jag få en puss sa han, så tror jag ska göra det. Men ska tvinga till mig minst 2(stolt), nejvars. Men har ingenting att skriva så det här får bli ett meningslöst inlägg om vad som händer i min vardag. haha.


I will never say never,

Hejsan, 

Nu är bloggen klar för ett tag för jag har inte tid att fixa med den mer idag. Vi får se om jag tar det någon annan dag snart. Snart åker jag, David och Emma till Max där även Tobias är. Vi ska kolla på en massa filmer och äta tacos tror jag. Så kvällen kommer antagligen att bli jättebra. Och som ett plus i kanten så sover min Emmagumma hos mig inatt hoppas jag! :* Igår kväll var jag, Emma, David och Johanna i Varamon och träffade jättemycket roligt folk och så sov min älskade David hos mig med. 



Ny blogg

Hejsan,

Jag har nu gjort en ny blogg som ingen kommer att få veta om på ett tag. :*



RSS 2.0