This is my life.

Hejsan,

Idag var första dagen i skolan och det var ganska okej. Dock förstår jag inte hur jag ska orka med 2 år till. haha jag klarar mig nog. Jag har precis skickat iväg min APU-rapport och jag hoppas att det gick bra:o Tyvärr är jag påväg att bli sjuk, så jag tog nyss någon Ca jang(stavning) sak. Hoppas att de hjälper. Nu ska jag lägga mig ner och kolla på One Tree Hill tills att maten är klar. Efter den ska jag sova! Så det här blir enda inlägget idag.

Inatt sov David här btw, fan va jag älskar honom alltså. Hur arg jag än kan bli på honom så är han alltid lika underbar och får mig att skratta och bli glad igen. Tack till att jag har min pojkvän! =D <3



It´s not you

Hejhej,

Inatt sov jag hos David, jag åkte dit typ 9 igår. Vi kollade på film, åt godis och bara mös. Sen la vi oss och sov. Imorse vaknade jag av att han åkte först till Motala med sin syster sen kom han o la sig i 1 timme igen. Sen vaknade jag av att han gick upp och fixade sig. Sen somnade jag om till halv 11. Då väcktes jag av min klocka på mobilen. Jag fixade mig och drog ut till bussen. Skulle till tandläkaren för jag har fått en glugg. Men då har dom ju självklart stängt till 12. Så jag gick runt på stan lite. Sen gick jag hem. Vid halv 2 drog jag mig till tandläkaren igen, sa till så sa dom att det skulle bli så. Sen fick jag boka in en tid till mitt fäste som har släppt. Så ska dit halv 8 på fredag. Sen bokade jag om min rönkenundersökning av munnen med, ska dit den 28 oktober med. Sen satte jag mig på stan med Emma och fikade, eller aa hon fikade. Satt där typ 2 timmar. Sen gick runt lite. Så nu ska jag börja med min APU-uppgift. Jag kommer bara göra högst 1 sida kan jag lova er. haha. Förstår knappt frågorna. aja. 



Heyy

Hejhej,

Nu är jag hos Elin Alm. Emma och Elin sitter bredvid mig och äter. Om typ 50 minuter ska vi ner till Z-parken och kolla på LSW-Zeros. Heja LSW! Jag tror att jag bara kollar på 1 halvlek. För sen drar jag hem till Calle och hämtar säsong 5 och 6. Kollade ju klart på säsong 4 på 2 dagar. hehe niice. Nu ska jag sluta skriva. På tisdag börjar jag skolan. Fan så imorgon ska jag göra min APU-uppgift.. orkar inte!!


Emma blir ägd som alltid;D

Iam

Hejsan,

Dålig uppdatering har det ju varit. Sorry. Jag har haft en del att göra. Nu ska jag fixa mig och dra till Emma så går vi till Elin. Vid 5 blir det att kolla på fotboll. och vid 19.00 så ska jag kolla på tv. Jag är trött o borde sova men är snäll att vara med mina vänner istället. Emma tjatar på mig  nu att jag måste komma NU! mohaha

Btw så lämnade jag in min Nokia telefon idag. Hoppas den går snabbt att laga.



118800

Jag smsade 118 800 och frågade: "Vad är www.someoneisperfect.blogg.se? "

Jag fick då svaret :

Är en sjukt söt tjej som skriver om sitt liv. Hon bloggar relativt mycket om kläder och har jäkligt god smak gällande skjortor! Hon har en riktigt skön klädsmak och vet vad som funkar och inte funkar! Bloggen har nog sätt sina bästa dagar eftersom besökarna sjunker med tanke på att hon uppdaterar för sällan! Skärpning! MVH 118800.

Haha dock har besökarna ökat och jag skriver inte mycket om kläder XD



It´s time to say goodbye.

David kommer när som helst så nästa stopp är Östenssons, blir att handla inför kvällen!

blogg

Har gjort en slarvig header. Kommer ny när jag har fixat en.

This is morning

Hejsan,

Igår kollade jag klart på alla One Tree Hill avsnitt i säsong 4. Vill ha säsong 5 snart! hehe. Jag vaknade typ 11 idag, gick upp och började fixa mig. Jag lagade makaroner och hamburgare förut. Nu är jag mätt och klar inför att göra någonting. Vet inte riktigt när David kommer hit, men hoppas att det är skapligt iallafall. Vi ska åka och handla inför kvällen. Vi ska göra en chilada och någon efterrätt. Får se va det blir!


Dagens outfit!

Man ska bjuda på sig själv;D



Update: David kommer snart, jag funderar på ifall efterrätten ska bli kladdkaka?;)

One Tree Hill<3

Nu ska jag sova, har kollat klart på hela säsong 4. Man kan kalla med beroende...;D Får se när jag får säsong 5. Imorgon ska David komma hit, beroende på när han slutar så ska antingen han o jag åka o handla eller så tar jag en promenad och köper mat. Ska köpa någon slags efterrätt med :D. Nu skrev jag typ 100 ggr mer än jag skulle. Men det är väl det man har en blogg till förr?;) Godnatt.

i miss the old times

Hejsan,

Idag har jag bara legat och slöat, kollat på One Tree Hill och ätit. För ett tag sen kom min älskling förbi med hans nya bil. As fin, dock fattade jag hälften av vad han sa(a). Nu ska jag starta serien igen och sen sova skapligt tror jag. Imorgon efter skolan så kommer David hit så ska vi göra någonting mysigt! Känns som det var evighetersen vi träffades och bara mös. Fast det var typ för 3 dagar sen;). 



It was you I was thinking of.

Hejsan,

Jag vaknade kanske för 2 timmar sen. Har bara segat hela tiden. Mamma och pappa kom hem nyss för att hämta sina grejer. Så åker dom till Göteborg nu. Ikväll ska älsklingen kanske köpa en bil, så hoppas att han kommer och hämtar upp mig i den sen! Skitfin är den. Nu ska jag lata mig framför One Tree Hill igen, sen städa ur min byrå lite tror jag, så jag får plats med det nya. :) Måste skriva på min APU uppgift idag med. Om jag orkar....



nya kläderna.


H&M 149:-

H&M 99:-

BikBok 129:-

H&M 199:-

Accent 149:-

BikBok 129:-

http://fiffelinan.blogg.se/ Sofia Petersson,  80:-

före hennes namn är en länk till hennes blogg!

Det är mina köp idag! Nu ska jag duscha och kolla på världens bästa serie!


Vi ska klara det här!!

Jag brukar inte vara rädd, men tyvärr så börjar jag känna en rädsla av att förlora min älskling.
På tisdag så börjar jag skolan i Vadstena och han går i skolan i Norrköping.
Det känns som vi aldrig kommer hinna träffas. Jag är sjukt rädd.
Visst jag ska ta vara på det vi har nu, och försöka klara av det här tillsammans.
Vi kommer förhoppningsvis att träffas på helgerna och kanske vissa kvällar.
Jag tror att det kommer bli sjukt svårt för oss.
Men jag hoppas och tror att vi kommer klara oss ett tag till iallafall.
För jag kommer alltid att kämpa för dig David! Du är mitt livs kärlek.
Jag kommer aldrig att glömma dig.
Vi har snart varit tillsammans i 14 månader och det är ingenting som man släpper bara sådär.
Det vet jag att du aldrig skulle kunna göra heller.
Vi ska kämpa oss igenom det här. Vi ska klara oss i 2 år.
Jag älskar dig David Wallman!<3


Våra minnen flyger runt i mitt huvud.

You´re not the good guy

Hejsan,

Idag har jag varit i Linköping med Jossan, o helvete va kul vi har haft det alltså. Den tjejen är galen, fan va underbar hon är! Köpte en hel del. Kommer bilder senare för nu ska jag kolla på det vanliga. One Tree Hill. Det gör min vardag värd att gå upp för typ ;D

Förlåt, jag hade fel... som vanligt.



kärlek

Man måste komma ihåg att njuta av varje beröring. Varje gång han lägger armen om min axel när vi går på stan. Varje gång han lägger sitt ben nära ens eget. Varje kyss. När han lägger hela sin kropp nära min för att värma. Varje gång han klappar min kind. Det är en lyx att få känna och uppleva. Man måste blunda och känna hur hela kroppen vibrerar. Varje beröring. Njut av nuet, lägg gamla lik och nya krig åt sidan. De betyder ingenting. Blunda och skratta av lycka när du känner dina läppar mot hans.

- Michaela Forni.


I am falling

Hejsan,

Idag när jag skulle hem från David så gick jag ut typ 10 min innan den skulle gå. Då började det ösregna, hagel och skit alltså. Fyfasen va jag blev blöt. Stod där i regnet i 15 minuter. Sen kom bussen och sa det regnar lite va? jag stod där med mörk skjorta, dyngsura tights, pölar i skorna. Fyfan alltså. Har inte gjort alls mycket idag. Kom nyss hem från kusinerna, jag har hämtar One Tree Hill , säsong 4! Så  nu blir det att starta det och kolla tills jag ska sova. Imorgon blir det Linköping med Jossan. Tar bussen 11.15. Innan jag går på den kommer Sofia och så får jag köpa ett halsband som hon har gjort. Sjukt fint. Blir en trevlig dag i Linköping imorgon tror jag nog!!




så sjukt söt!!!

jag när regnet lagt av lite. det ska vara färgen på axeln.



problem..

Måste skriva av mig lite nu..

Jag håller det mesta inom mig jämt. Det är knappt några som vet om mina problem, för jag vill inte vara tjejen med problemen. Men nu måste jag få lite ur mig, det här är några som vet om lite. Men just om det här så vet min pojkvän mest. Jag har berättat hur rädd jag är och allt sånt för honom. Tack för att du har lyssnat och stått ut med mitt tjat och allt.

Det är såhär att min mormor har varit sjuk ett bra tag nu, jag har inte vågat ta steget och åkt och hälsat på. För jag vet att jag skulle bryta ihop totalt. Visst har jag träffat dom men då har familjen och släkten varit med. Jag kan knappt höra vad mormor säger längre, och man ser att hon inte mår bra. Vissa av hennes mediciner har inte hjälpt alls, läkarna vet inte vad det är för fel.. Men morfar är överlycklig när dom åker iväg och handlar tex för att då kommer hon ut. Han hjälper henne verkligen, han är en gentleman. Det märks verkligen hur de har äkta kärlek. Jag är stolt över hur morfar klarar av att se mormor såhär. Jag vet att det skulle bli bättre om jag åkte och hälsade på oftare, både för min och deras del, men jag vågar inte. Jag är så feg, rädd och vill verkligen inte förlora min mormor. Hon har gjort så sjukt mycket i mitt liv. Hon har gjort att jag är jag, hon stöttar mig om det är problem. Jag skulle inte klara av att förlora henne. Min själ skulle försvinna! 

visst har jag flera anledningar till varför jag varit deppig och så ibland. Men det här är det som gjort med som mest ledsen. 

Tack om någon läser och förstår varför jag varit nere ett tag nu. Tack till mina vänner som gjort mig gladare när
jag tänkt på det. Tack till min familj som alltid försöker stötta mig när jag är depp. <3

Everybody is looking for time.

Hejsan,

Nu sitter jag hemma hos David utan honom. Han är ju i skolan. Så jag ska ta bussen hem om typ 1 timme. Då ska jag hem till Jossan och göra någonting kul. Igår kom jag till David vid typ 9, då la vi oss och kollade på någon film. Eller det var David som kollade medan jag låg emot hans bröst och vilade(a). Sen la vi oss och skulle sova. Så la jag mig på golvet för han skulle kunna sova eftersom han skulle till skolan, men då vägrade han sova innan jag kom tillbaka. Så blev att gå upp o lägga mig ändå;D. Han gick upp utan att jag märkte någonting:o Han väckte mig och sa att han skulle åka och att ett glas vatten var i rummet så att jag kunde ta mitt piller. sötnosen(a)

Jag på våran 1års dag!

Minnen som aldrig försvinner!!! Grillning i Vadstena.

Mitt knä såg ut som en gubbe;D

Ullaredsresan!!!

Väntan på bussen.

finaste pojken!<3

Emma och jag bakade kladdkaka(a)<3

Utklädd till kille med Jossan<3

Snöbollskrig med Jossan,Julia och mamma.<3
Fika med Johanna<3

Fick bli alla bilder, snodde från Davids dator!(a)



A little thing hurts so much.

Hejsan,
Nu sitter jag här och ska snart kolla på One Tree Hill igen;) Har ingenting att skriva mer än att igår var jävligt roligt! Tack!! dock väldigt seg idag ;D


Eko



hihihi:*


We pick you!




Jossan dansar till Justin Bieber låtar;)


Tuffingar (H)



Så söta vi är alltså!!! <333


Jag älskar dig Jossan!:*<3

Nu drar vi till Calle o partajar.

Lets go!

Hejsan,

Det blev ingen bloggning igår för efter praktiken satt jag och slappade sen kom Jossan hit. Vi lagade mat och snackade. David kom och åt med oss, sen tog vi våran bil och hämtade upp Tobbe så åkte vi 4 till Linköping och kollade på RixFm festivalen, dock så kom vi så vi bara fick se Erik Grönwall. Sen gick vi runt i Linköping ett tag. Påvägen hem drog vi McDriven och köpte glass. Släppte av Tobbe, släppte av Jossan så sov jag och David på direkten när vi kom hem. Mysigt som alltid. Idag vaknade vi kring 10, fixade oss lite sen åkte David hem "/. Jag la mig och kollade på One Tree Hill i några timmar sen kom Jossan och kollade klart med mig, och nu dunkar vi Justin Bieber, Jossan dansar och mimar. Haha hon är galen. Ikväll drar vi hem till Calle(min kusin) på fest. Niiice kommer det bli. Får se om man kanske åker ner en sväng och kollar på Davids pappas band som spelar på sjövik ikväll.(y) Jag ska börja fixa mig lite nu. Jag har ingen aning om vad jag ska äta ikväll eller hur dags jag ska vara hos Calle. haha jag lever i frågor ;).

Bilder på kläder kommer senare.



I hurt myself, thinking of you.

Hejsan,

Nu sitter jag och har inte fixat mig än, ska börja nu. Har 20 minuter på mig att fixa mig och äta någonting. Så hinner inte blogga. MEN DET ÄR SISTA PRAKTIK DAGEN IDAG! JIPPIE!! Bara jobba nu sen komma hem kring halv 4 eller något. Får se om jag träffar David idag? who knows ;)


jag ska göra en ny sån här grej ;)



Jag vill aldrig förlora dig, du får stå ut!

Hejsan,

Jag kom hem för ca 1 timme sen. Nu är det bara 7 timmars jobb kvar! Jag räknar verkligen ner alltså. Hoppas att David sover här imorgon med. Jag är glad att allting är bra igen. Nu ska jag lägga mig och kolla på One Tree Hill och äta godis! 

BTW, så blev jag inte så nöjd med håret. saknar redan det ljusa!


Förra sommaren!



Jag vill att du ska bli bra och leva länge till,<3



Färgar håret nu,  bilder kommer på hur det blir sen. Hoppas att det ska gå bra. Jag ska fixa det själv xD fail? hmm...

Byee

-

Hejsan.

Jag kom nyss hem från praktiken och letar efter en "clubcar" som det heter. Jossan och jag ska köpa någon sån och åka runt i. Niice! Nu ska jag lägga mig och sova lite. 



i want you here

Hejsan allihopa!

Nu sitter jag här, helt klar inför praktiken. Jag ska snart gå och välja skor, hmmm.... inte riktigt hundra på vilka jag ska ta ;D hehe. Idag har jag älsklingens tjocktröja eftersom han lämnade den här(a) Den luktar helt underbart! Så jag får ha den tills vi ses nästa gång vilket är på fredag tror jag. Det är lite svårt att träffas på vardagarna eftersom han har mycket att göra i skolan från och med igår. Men det ska nog inte vara någon fara. 



Jag hade trååk,  btw så ska jag färga håret mööörkt:D:D vilket ni ser på sista bilden,



can´t you see how it hurts me?

Hejsan,

Jag har jobbat idag och sen kom Emma förbi och pratade lite, finns alltid.<3 Senare kom min älskling hit och mös med mig. Han åkte nyss hem så nu ska jag kolla på någon film sen sova! Börjar halv 10 imorgon igen, fan va jag inte orkar med dagarna som är kvar. men bara stå ut för nu är det bara 3 dagar kvar, 24 timmar! 



baby

Jag tror att det kan bli svårt men det är bara att kämpa vidare, för jag kommer aldrig att sluta kämpa! Tack för att du finns i mitt liv, alla gånger du har hjälpt mig. Alla gör olika val i livet och mitt val är dig. Jag älskar dig David!<3

I´m tierd

Hejsan,

Jag har tyvärr ingenting kul att lägga upp. Inga nya bilder heller. Men jag ska försöka bli bättre på den delen, ska ut och ta kort lite oftare. Jag ska börja fixa mig inför praktiken nu, bara 4 dagar kvar med idag. FAN SÅ SKÖNT! Sedan har vi 10 dagars ledighet. Idag börjar min älskling skolan. fan va jag tycker synd om honom alltså. 

Jag hoppas att ingenting kommer att hända dig än på länge, jag vet inte om jag skulle klara av att förlora dig. Du har hjälpt mig hela mitt liv, klarar inte av att se dig såhär... Jag älskar dig!<3





kill me

Hejsan,

Jag har varit på praktiken idag, det gick skapligt snabbt iaf. Nu är jag trött som fasen så jag ska lägga mig och kolla på One Tree Hill tills att vampyrer suger är nerladdad. Får se om den är bra eller inte. Blir att sova ensam i 1 vecka nu tror jag. Bara 5 dagar kvar på praktiken, 40 timmar kvar, jag ska stå ut. Sen är det 10 dagars ledighet innan skolan börjar.


Festivalen igår!

Davids familjs nya kattungar! bara sex veckor gamla!

aww så söta! :*

Stekare min älskling är då!<3;)

David och Max!



snodde av Patricia.

4 frågor om förhållanden
är du singel? - nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - typ aa!
hur många har du varit kär i? - 2
är du kär just nu? - aa
10 frågor om dig själv
fullständigt namn? - Felicia Elin Katarina Håkansson
när fyller du år? 26 December
några piercingar? - nepp
vilken årstid är bäst? - vår och sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? att vakna upp bredvid min älskling!
vad tycker du mest om hos dig själv? - ingen aning
vad är du bra på? - allt
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon.
12 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja!
vem är farligast i din familj? - ingen
vem ser roligast ut i din familj? - jag?
vem är coolast? - jag!
har ni något husdjur? - inte längre
vem har du mest gemensamt med? - venne
vem står för underhållningen? - ingen aning
vem sover du oftast med? - David? ;D
roligaste kvällen med familjemedlem? - alla
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - nyss
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - nu
10 frågor om idag
vad har du gjort? - duschat, fixat
har du varit glad idag? - jadå
har du varit ledsen idag? - nejdå
har du gjort något bra idag? - nepp
vad ska du göra nu? - åka till praktiken
har du gjort något dåligt idag? - nejdå
vad har du ätit/druckit idag? - macka, oboy och yoghurt
har du duschat idag? - aa
är du trött nu? - japp
vad händer imorn? - praktik
har du varit i skolan idag? - nej
Annat
Hur mår du just nu?-  bra tror ja
Har du piercat dig? - öronen bara
Är du hungrig nu? - nej
Vad är klockan nu just nu? - 09.49
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se
Telefon/ Mobil
Vem ringde dig senast? - mamma
Vem ringde du senast? - hem till Emma<3
Vem sms:a till dig senast?-  David<3
Vem sms:a du till senast? samma som ovan
Övrigt
Gillar du punk? - nja
Har du sminkat dig idag? - aa
Lyssnar du på musik just nu? - nej
Vilket är ditt favoritband? - vet inte
Vad gillar du för musik? - allt!
Kläder
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? -  ja;D
Har du fler än 5 tröjor? - jaa
Smink & Hår
Använder du mascara? - japp
Använder du wax? - nepp
Använder du ögonskugga - ibland
Använder du kajal? - nepp
Använder du hårspray? - aa
Använder du volymspray? - nej
Andänder du mousse? - nej
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - naj
Använder du parfym? - jao
Använder du läppglans/läppstift?  - nae
Använder du brunkräm? - napp
Använder du rouge? - nej
Uppsatt hår eller hängande? - hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? - oftast
Duschar du varje dag? - nästan
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nepp
Kärlek
Är du kär just nu? - ja!
Har du kysst någon idag? - nej
Har du ett förhållande? - ja.
Är du romantisk? - kan jag nog vara ibland.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nae,
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja!!
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - ehm, första var väl på mossen typ, Rasmus kanske?
Hur länge höll det? - haha vet inte
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nae
Vem sov du senast bredvid? - David<3!
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - venne
När fick du din första kyss? - minns inte
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - kring 20 tror ja
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - haha nej!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpad
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - vet inte :o
4 frågor om förhållanden
är du singel? - nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - typ aa!
hur många har du varit kär i? - 2
är du kär just nu? - aa
10 frågor om dig själv
fullständigt namn? - Felicia Elin Katarina Håkansson
när fyller du år? 26 December
några piercingar? - nepp
vilken årstid är bäst? - vår och sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? att vakna upp bredvid min älskling!
vad tycker du mest om hos dig själv? - ingen aning
vad är du bra på? - allt
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon.
12 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja!
vem är farligast i din familj? - ingen
vem ser roligast ut i din familj? - jag?
vem är coolast? - jag!
har ni något husdjur? - inte längre
vem har du mest gemensamt med? - venne
vem står för underhållningen? - ingen aning
vem sover du oftast med? - David? ;D
roligaste kvällen med familjemedlem? - alla
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - nyss
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - nu
10 frågor om idag
vad har du gjort? - duschat, fixat
har du varit glad idag? - jadå
har du varit ledsen idag? - nejdå
har du gjort något bra idag? - nepp
vad ska du göra nu? - åka till praktiken
har du gjort något dåligt idag? - nejdå
vad har du ätit/druckit idag? - macka, oboy och yoghurt
har du duschat idag? - aa
är du trött nu? - japp
vad händer imorn? - praktik
har du varit i skolan idag? - nej
Annat
Hur mår du just nu?-  bra tror ja
Har du piercat dig? - öronen bara
Är du hungrig nu? - nej
Vad är klockan nu just nu? - 09.49
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se
Telefon/ Mobil
Vem ringde dig senast? - mamma
Vem ringde du senast? - hem till Emma<3
Vem sms:a till dig senast?-  David<3
Vem sms:a du till senast? samma som ovan
Övrigt
Gillar du punk? - nja
Har du sminkat dig idag? - aa
Lyssnar du på musik just nu? - nej
Vilket är ditt favoritband? - vet inte
Vad gillar du för musik? - allt!
Kläder
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? -  ja;D
Har du fler än 5 tröjor? - jaa
Smink & Hår
Använder du mascara? - japp
Använder du wax? - nepp
Använder du ögonskugga - ibland
Använder du kajal? - nepp
Använder du hårspray? - aa
Använder du volymspray? - nej
Andänder du mousse? - nej
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - naj
Använder du parfym? - jao
Använder du läppglans/läppstift?  - nae
Använder du brunkräm? - napp
Använder du rouge? - nej
Uppsatt hår eller hängande? - hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? - oftast
Duschar du varje dag? - nästan
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nepp

Kärlek
Är du kär just nu? - ja!
Har du kysst någon idag? - nej
Har du ett förhållande? - ja.
Är du romantisk? - kan jag nog vara ibland.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nae,
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja!!
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - ehm, första var väl på mossen typ, Rasmus kanske?
Hur länge höll det? - haha vet inte
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nae
Vem sov du senast bredvid? - David<3!
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - venne
När fick du din första kyss? - minns inte
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - kring 20 tror ja
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - haha nej!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpad
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - vet inte :o

It´s just me

Hejsan,

Jag orkar faktiskt inte blogga. Det känns som en läxa typ. Igår var jag på rally och på kvällen var jag inne i Linköping och kollade på en festival typ. As kul! Tack för allt!  Nu ska jag fixa mig och sen börja jobba. Inte kul. 6 jävla dagar kvar! mindre än hälften iaf. Hoppas att det går snabbt. Älsklingen börjar skolan på tisdag. Stackarn. Åka buss och pendel till Norrköping varje dag i 2 år kanske :o! Ska försöka få honom att sova här en sista gång innan skolan. 



Flush

Hejsan,

Jag har inte bloggat så bra på sistonde men iaf tack för igår alla. Det var jätte kul även att vissa grejer blev fel. Jag sitter nu hos min älskling och vi vet inte vad vi ska göra. Jag hoppas på någonting kul, även att jag är galet trött!! Jag ska vara sur på David tills han berättar vad han sa om mig förut:o!

Det var någon som frågade vem jag hatar men jag tänker inte säga det.



I love this place.

Hejsan,

Jag gick upp tidigare än vad jag behövde så nu ska jag fixa mig. Jossan åker till praktiken typ nu medan jag kommer om 1 och en halv timme:) Dock slutar jag halv 6 ikväll. Inte lika bra. Ska nog träffa min pojke då eftersom han börjar skolan på tisdag. 



Jag kan inte ens tänka tanken av att förlora dig. Jag älskar dig David!<3



I don´t care

Hejsan,

Jag kom hem från Fia nu. Blir att sova, ska upp vid 8 imorgon! Jätte kul!! 


Jag hatar dig! hihi säger inte vem.



praktiiik

Hejsan,

Nu har jag ca 10 minuter på mig att fixa håret. så har inte tid att skriva i bloggen. Skriver kanske senare idag. 



Lista.

berätta fyra sanningar om dig själv
-
Jag är rädd för mörker.
-
Jag är beroende av min pojkvän.

- Mitt självförtroende är nere på 0.
- Jag hatar åskan.

berätta fyra saker du gjort i dag
- Jag har varit på stan.

- Varit hemma hos Daniel med folk.
- Jag har cyklat i spöregn.
- Jag har myst på Emmas altan.

berätta fyra saker du har på dig just nu
- Ett linne

- Bh
- Trosor
- en toffs?

skriv ner fyra saker du hatar
-
Omoget folk.

- Insekter.
-
Att jag inte har massa pengar.
-
Att jag inte är 18 år.


skriv ner fyra saker du älskar
- Min familj.
- Mina vänner.

- Min David.
- Min mjukis dress.


Mohaha. nu ska jag lägga mig o sova. Godnatt:*



jag vill ha pengar

Hejsan,

Jag vaknade för ca 1 timme sen. Nu ska jag fixa mig och kanske äta någon frulle. Sen drar jag till stan med Emmagumman!<3 Jag ska köpa lite och antagligen ska vi fika med. USCH SÅ JAG ÄTER SKIT! Jag vet det själv med, men när skolan börjar så ska jag inte äta något godis eller så på vardagarna. Tydligen ska jag träna med LSW tjejerna nästnästa tisdag. Nervös!!!! Aja, har inte tid att skriva mera nu. Jag ska försöka få hit min älskling inatt, aee usch va jag inte sover lika bra när jag är ensam. Vaknar flera gånger under en natt när jag sover själv, men när någon sover här så sover jag underbart! Fattar inte varför? hehe

Jag måste bara säga en sak till er alla! Att jag älskar mina vänner så sjukt mycket alltså! Ni är dom bästa man kan få tag på! Tack för att jag får känna er:)<33


En skön kväll

Hejsan,

Jag sitter ute på min altan med fint folk! Vi spelar luffarschack spel. Har en värmegrej ute med. As skönt. David är jätte bra på spelet, bara lite otur ibland. Emma leker med Davids mobil och blir spammad. David säger: Kvällen är död Felicia. Jag vill hem o spela och läsa.! hmm... 



hihi hämd


så söt bild på emma:D<333333

Hejsan,


Jag är så sjukt galet trött! men det är bara att stå ut, ska ju vara ledig på onsdag kanske. Nu ska jag dunka musik, äta frulle och kanske ringa till tandläkaren och avboka min tid nästa torsdag. Börjar om mer än 1 timme, men måste åka om typ 50 minuter så det är bara att sätta fart nu. Det kan även bli så att vi blir hämtade av min älskling efter praktiken så kanske han sover hos mig. Underbart!


GRR!



bildbooooomb!!!!!

DÅ:




När jag spelade fotboll, miss it!






OMG ASSÅ SERIÖST!!!!!!



DÖÖÖÖÖÖÖR!!!


Trodde att jag var så tuff!

GRRR!!!













NU:





Förändring? ;)

Jag vet att det kan vara svårt att förstå

Hejsan,

Jag vaknade vid 10 idag. Det är fasen rekord! Väntade på att Emma skulle vakna, så jag försökte väcka henne genom att ringa(a). Men hon vaknade inte förän vid 3:o Då åkte jag hem till henne kring 4. Jag var as cool idag tyckte jag faktiskt. Emma och jag åkte till McDonalds och satt där från typ 5-6 till halv 9. Slappade och pratade. Pappa fick komma och hämta oss, vi släpptes av hos Jossan, pratade lite med henne, sen åkte jag hem och Emma till henne. Nu sitter jag här vilket jag gjort den senaste timmen. Ska starta nästa One Tree Hill avsnitt nu och kolla tills jag somnar! Jag hatar att sova ensam vilket alla har förstått nu. Hoppas att David kommer o sover här i veckan. 


Emma och jag när vi var små!<3

Jag och Calle var sjukt lika:o!

vi alla har varit små en gång.

HAHAHA!

Jag och Karin!

OMG! Julia, jag och Jossan!

HAHAA FAN VA JAG SKÄMMER UT MIG! men visar bara mitt äkta jag!;) Alla bilderna är sjukt gamla minst 4 år.



Älskar låten!


Rasmus Seebach - Natteravn!  
(jag älskar danska<3)

Jeg flakker rundt!

15 sanningar om mig!

*Jag är alltid rädd när jag ska sova ensam.
*Jag är mig själv rakt i genom.
*Den enda som vet allting om mig är Emma Lidberg.
*Jag är beroende av min pojkvän.
*Jag hatar när folk försöker komma o sno ens vänner.
*Jag hatar min kropp!
*Jag vill bo i någon fin stad nära Motala i framtiden.
*Jag har ingen aning om vad jag vill jobba med.
*Jag kan vara väldigt blyg för folk jag inte känner.
*Jag hatar mitt hår verkligen! sjukt avundsjuk på folk med fint hår.
*Jag är livrädd för getingar och humlor! Springer iväg så fort jag ser någon i närheten.
*Mitt självförtroende ligger nere på 0! tyvärr.
*Jag vill åka utomlands med mina vänner, är faktiskt avundsjuk på min bror som är det nu.
*Min familj har varit helt underbara hur jag än har varit mot dom. De finns alltid om man mår dåligt!
*Jag hoppas att jag kommer ha kvar mina vänner och David i framtiden!

Ja det blev väl sånna saker som ni redan vet. men aja lite kan väl vara kul att skriva ner.

Tears don´t fall.

Hejsan,

Jag vet inte vad jag gör uppe såhär tidigt:o Men jag somnade vid typ 1 igår så det kan vara därför. Idag ska jag nog träffa Emman! Får se vad vi gör, och vi får se när hon vaknar ;D haha. Jag ska kolla på några One Tree Hill avsnitt nu, kollade bara på 1 igår, det var långt o jag var trött och hade ont i huvudet. Dock fattar jag inte varför jag jämt får ont i huvudet. Värktabletter hjälper inte emot mitt huvud heller. Jag har kollat upp ögonen och det är inte det? kanske kan vara för jag är stressad. Men man är ju inte stressad på sommarlovet? aja. Får väl söka hjälp hos någon doktor. jag börjar jobba imorgon igen med. Hoppas att man står ut i 2 veckor till. Jag börjar få lite smått panik för att skolan börjar igen. Jag orkar inte med alla läxor o skit. Men ska bli kul att träffa alla i klassen och veta vilka alla nya 1:or är. 



I just wanna be in your arms.

Har inte varit någon blogg på ett tag nu:o sorry! Jag sov hos David inatt, mös med deras nya kattungar! Sjukt söta, så sov dom med oss. Idag kollade jag när David o dom gymmade sen hämtade vi Emma, som sedan dissade oss för Jossan. Så nu är jag hemma och ska kolla på One Tree Hill! Har längtat efter att få se nästa del. Börjar på 2 säsongen nu. Trött som fan, kanske bara blir 1-2 avsnitt sen sova. Får se vad som händer imorgon. 

Såg precis en video på min bror när han hoppar bungy jump, han är ju utomlands. SJUKT AVUNDSJUK ÄR JAG!! 



I don´t wanna wake up lonley,

Hejsan igen,

Idag har jag faktiskt haft det roligt på vätterviksbadet. Jossan och jag fick åka en el-bil runt hela campingen och kolla om alla stugor var rena och fina. Det var så roligt att åka runt i den där bilen alltså. Först bara: "oh no, hur ska jag klara det här?" men man ville inte sluta när man väl körde. Hoppas på att få åka imorgon med o kolla stugor. På Eftermiddagen så fattades det ett vinglas och en kaffemugg i en villa vagn. Så dom frågade om Jossan och jag ville ta el-bilen dit och ge det. Tackade självklart ja till det, så fick åka runt lite idag. Kom hem för ca 1 timme sen. Väldigt skönt! Snart kommer min finaste pojkvän hit, har inte träffat honom på 2-3 dagar:o Så inatt kommer han o sover här. Han kommer få sova kvar eftersom jag börjar vid 8 imorgon, slutar 4! NIIICE! Imorgon ska jag hem till David och ha det mys, eftersom vi har 13 månader imorgon. Sjukt va tiden går fort:o! 
Bilder på el-bilen kommer nu:




Haha älskar bilen asså!!



dagarna går sakta

Hejsan,

Det blir inte så mycket uppdatering längre, jobbar ju tills sent, sen är man galet trött och vill bara dö. När jag kommer hem från praktiken så lägger jag mig och kollar på One Tree Hill. Sedan så somnar jag gött på kvällen. Jag ska åka om ca 5 minuter, så blir kanske en uppdatering förän vid 6 kanske. 



Break it dawn

Hejsan,

Jag kom hem för ca 1 timme sen och pratade lite osv. Jobbade från halv 11 till halv 7 idag, vilket blir imorgon med. Sena dagar gillar vi inte. Har fått se lite om hur systemet går till idag. Nu ska jag äta lite sen kolla på One Tree Hill! Jag fick ju bara se på 2 avsnitt igår eftersom David inte gillar det. Ahopp, har ingenting att skriva om. Kommer kanske bilder i helgen. 

Emma Mathilda Lidberg. Du är min bästa vän och har alltid varit, vilket du vet väldigt väl. Jag finns för dig hela tiden, ring, kom, smsa vad du vill. Jag lyssnar alltid på dig. Sitt inte inne med problemen för att du är rädd att det blir jobbigt för dina vänner att veta. Jag vet att iaf jag skulle hjälpa dig till 110% vad den än handlade om. Jag älskar dig för den du är, tack för att du finns i mitt liv!<3





cause this is africa.

Hejsan,

Kom hem för lite mer än 1 timme sen. Jobbigt att sluta så sent, men ändå så var det slappt och bra. Jag är nöjd med med praktiken, vi fick lära oss lite idag. Imorgon börjar jag inte förän halv 11 så älsklingen kanske kommer o sover här inatt. Hatar o sova ensam, det märks ganska tydligt. Kommer få sova ensam as mycket sen eftersom David börjar skolan i Norrköping.:( Klarar mig nog. Nu ska jag lägga mig och kolla på One Tree Hill eftersom jag fick 1 och 2 säsongerna av min kusin igår. Tack Calle! 



Felicia föredrar...


Chad Michael Murray, grrrrr!!! Hur jävla snygg är han inte då?

Sophia Bush är grymt jävla snygg hon med!

praktiken kallar

Drar till vätterviksbadet för praktik snart då. Längtar inte. vill bara gräva mig ner i sängen igen o sova i 1 år.



I hate to see you fight.

Hejsan,

Jag kom hem vid halv 5 inatt så blev inget bloggande då. Ska berätta lite om igår då. Började med att jag o David vaknade o läste o sen drog han hem kring 4. Då kom Jossan hit. Vi snackade o hade det nice. Kom fram till att det var en klassfest hos Calle. Och att det var våran sista riktiga kväll innan praktiken. Jossan och jag drog oss till Rimini och käkade pizza. Sen mötte vi upp Emma och drog oss hem till Calle. Där var det fullt ös. Dansade i sofforna och på borden, galet nice. Vi taggade till, smakade lite drickor och sen dansade jag lite med. Snackade med folk. Vid typ 12 drog vi ner till varamon och trodde det skulle vara fest. Men nejnej var lite folk så vi drog tillbaka till Calle igen efter att ha snackat med en stockholmare. Hos Calle blev det drag igen, sen kring 3 drog väl alla hemåt. Jag, Jossan, Calle, Max och Jocke städade och fixade bort allt äckligt. Så vid halv 5 drog jag hem. Somnade fort som fan! Vaknade kring 11 av en hemsk dröm, somnade om till 3. Så nu ska jag nog ta på mig lite bättre kläder och dra till Calle o låna One Tree Hill säsongerna. Ikväll / om 1 timme blir det att åka till Hamnkrogen o äta med familjen. Myyyyyys! 

Jag börjar jobba imorgon vid 10. Det blir nog kul får man hoppas. 



RSS 2.0