Tävling om två presentkort på Kandeeshop



När man ser bilder som denna så blir det nästan ett måste att gå in o klicka hem någonting från www.kandeeshop.se . Jag har själv 2 plagg därifrån men jag har tyvärr inte råd att köpa fler. Jag älskar verkligen de kläderna som jag har, använder de så fort jag har de tvättade. Jag vill vinna 2 presentkort på deras kläder för att jag verkligen vill ha alla kläder och allt annat på deras sida. Jag skulle även vilja kunna köpa en tröja till min pojkvän för han är verkligen värd det efter att han står ut med mig. Skulle vara en bra 2 års present till honom, för han gillar min tröja jätte mycket som är från just kandeeshop. 

Tjejen på bilden har även en blogg som ni kan kika in på, http://jeanetteahlstrom.blogg.se

she drank away the pain

Att sitta i sin ensamhet och tänka tills tårarna rinner ner för kinderna,
det gör alla någongång under sin livstid. 
Vissa går igenom flera hemska saker än andra.
Man kan tänka på allt och ingenting, men endå kommer tårarna fram.
Sån dag är för mig idag, jag tycker att det kan vara skönt att få ur sig allt.
Men det är fortfarande inte över bara för det känns bra en stund.
Det kommer flera hemska stunder i livet.
Jag gömmer mig för att sakerna ska hända, vilket skadar mig själv mera.
Det är inte många som vet saker om mig,
men de som vet, de litar jag på till 1000%.
Jag skulle aldrig kunna berätta allt för någon,
varken familj, bästa vän eller pojkvän.
Jag hatar men endå älskar känslan som är idag,
att man sitter i sin ensamhet och tänker tills tårarna rinner ner för kinderna.

så mycket minnen som flyger runt i mitt huvud.


här är endel av mina minnen, inte ens hälften.
älskar er alla som finns i mitt liv<3

Jag har allt jag vill ha

Hejsan,

Inatt sov Jossan här, skit trevligt! Vi har gjort soppa, kollat film och pratat idag. Om typ en halvtimme/ en timme så får jag gäster. Gunilla, Patrik och Pontus från skåne kommer hit, var jätte länge sen jag träffade dom. Så det ska faktiskt bli jätte kul att träffa dom igen. Inatt tänkte jag sova hos David om jag får skjuts dit sen. Ska ta med mig datorn så jag kan plugga med honom imorgon. Hatar att plugga men det behöver man verkligen göra när vi snart ska iväg på pratiken. Jag hör väl av mig senare ikväll eller imorgon. Får se, ha det bra!


ögonen ser lite läskiga ut men tyckte om bilden på något sätt. ;)

jag vaknar, och har allt jag kan önska mig

Hejsan,

Igår hade jag en trevlig kväll med David, Emma, Niklas, Robert, Max och Tobias! Vi åkte bil, satt på donken osv. David sov hos mig inatt, mycket mysigt. Nu har han åkt hem och jag ska ställa mig i duschen. Härligt!! Sen blir det att fixa mig för vid 4 ska jag träffa Jossan och Jesper så ska vi göra någonting. Ikväll sover Jossan här och vi ska kolla på Familjen annorlunda, spårlöst och OC! as nice kväll känner jag!! Emma kanske kommer förbi med! Trevligt trevligt! Hoppas att ni alla andra får en bra kväll med. Känner att lovet är väldigt behövligt. Puss:*



-

Skönt med lov nu alltså!!

Nu är Emma här och snart kommer David med. Vi ska kolla på Wallander och sen dra till McDonalds och träffa några. Ha det bra. så hörs vi.


älskar bilden, verkligen MIN APELSIN!!!! ;) haha

-

Min pojkvän har damp på riktigt, men jag tycker att det är sött!

on and on

Nu har jag skrivit om mina närmaste. Kanske kommer inlägg om mer speciella personer för mig i framtiden. Hoppas att ni tycker att det varit kul att få veta mera om mig o mina närmsta. Jag väntar på att min älskling ska hämta upp mig nu, så jävla gullig är han som åker o hämtar mig bara för jag inte vågar/vill sova själv inatt. Har kollar på paranormal activity 1 och 2. 2an var läskig som fan, fick panik ett par gånger. Men den var även långtråkig. Det var riktigt kul att prata med Jossan och Sofia, vi har haft en underbart trevlig kväll. Tack tjejer!<3  Jag hör av mig någondag, kanske imorgon. Ha det bäst. puss :*

Dag 10 - Farmor

Min farmor heter Viola. Hon är galen och helt underbar. Jag minns varje gång jag varit där och sovit, varje gång jag varit där på kalas och mini julafton. Jag gick alltid till farmor när jag var i stan förr. Ringde på och gick upp o hälsade på. Nu för tiden så träffar jag henne inte så ofta. Men hon är verkligen en kämpe, hon kommer vara levande mååånga år till. Jag älskar min farmor, hon är så himlans söt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mera så avslutar här.

look out

Förlåt för min dåliga uppdatering. Skriver om farmor imorgon. Jag har nu fått lov. Så jävla underbart! Idag gjorde vi våran dansuppvisning, helvete vad besviken jag blev att vi bara fick VG. Efter skolan drog jag förbi Jossan sen till gymmet. Körde TGIF, Boxpass, efter det sprang jag på löpbandet för att verkligen ta ut mig. O jag är död nu, as trött. Ikväll kommer Jossan och Sofia hit, ska bli mysigt! Kolla på Paranormal Activity 1 och 2. Nu är jag as hungrig så hoppas maten är klar närsom. Puss.



Dag 9 - mormor och morfar

Morfar - Han är den mest generösa personen jag vet, och är väldigt rastlös jämt med. Så fort kaffet är slut så vill han fylla på. När jag var liten så träffade jag mormor och morfar typ varje helg. Så jag har massa minnen av dom. Morfar ville alltid hjälpa till o bygga saker med mig. Jag gick på styltor i trädgården och morfar hjälpte mig självklart.
Jag såg upp till min morfar och ville verkligen bli lika snäll som honom.

Mormor - Tyvärr så har hon ju blivit sjuk så som jag sagt förr så vågar jag inte hälsa på där så ofta. Jag var där herromdagen då pratade vi en del. Jag blir ledsen av att se henne så svag. Men jag har mycket underbara minnen från min barndom med mormor med. Vi bakade alltid bullar, hon läste sagor och bytte namnen till mitt o min brors. Vi hade en underbar kontakt. Hon är världens sötaste mormor. Jag önskar att hon aldrig blev sjuk, vill väl ingen men det tynger ner mig en hel del.

Jag var där jämt när jag var liten, har filmer som morfar spelat in och har minnen från när jag var där väldigt ofta. Jag har er att tacka för min underbara uppväxt.<3



Dag 8 - Moster&Farbror, Jojje och Helena

Låter lustigt för många men min moster och min farbror är tillsammans! Jag tycker inte att det är konstigt, tycker mer att det är mer gemenskap o mysigt.

Helena - Hon är verkligen den mest omtänksamma personen som jag träffat. Hon hjälper till med allt! Hon är som en extra mamma för mig, verkligen. Hon är ganska lik min mamma på det sättet, båda är omtänksamma och sådär. 

Jojje - Han heter Jörgen kan jag börja med att säga då. Han är väldigt lik min pappa på många sätt. Dom skojar, bråkar och måste retas jämt. Det är riktigt roligt. Så fort vi träffas så retas han ;).




When i see you smile

Nu ska jag dra mig mot stan med mjukisbyxor, för att byta en bh och sen dra till gymmet. Box idag! Skönt ska det bli!! Sen hem och äta o plugga! Härligt.  Skriver om moster o farbror ikväll, pusshej:*


Jossan när vi var i Stockholm hos Carro!

No way

Idag blev jag hemma från skolan för jagskulle testa mina nya migräntabletter. Ville inte att biverkningarna skulle komma så jag kände att det var bättre att vara hemma. Nu ska jag sätta mig o plugga senare ikväll blir det träning. Ha en bra dag. 
Jag gick precis ut o hämtade posten och har fått hem min nya tröja!! Happyy


I won´t give up

Tja, jag var hos vårdcentralen idag. tog blosprover. Läskigt. Hatar det. Men iallafall så kom dom fram till att det kan vara migrän så fick tabletter o ska se om de funkar. Nu ska jag äta sen kolla på Familjen annorlunda. Efter det plugga lite på Naturkunskapen. Vi får höras imorgon. Min älsling sover här inatt med btw! Juste var o hälsade på mormor o morfar idag med. Trevligt!

Dag 7 - Kusiner Calle och Stina

Till en början kan jag ju skriva att vi är dubbelkusiner. Vilket låter konstigt men det är min moster och farbrors barn. Så vi är ju väldigt nära varandra. De flesta tycker att det är coolt och många forstår inte riktigt. Men jag tycker att det är väldigt lätt och vanligt, fast det är det väl inte. Min mammas syster och pappas bror är tillsammans helt enkelt.

Calle - Han är väldigt lik mig i sättet och när vi var små så var jag mer lik honom än min egen bror. Han är ½ år yngre än mig och världens snällaste. Frågar man om någonting så säger han självklart ja. Det kanske inte alltid är bra men i många fall så är det generöst. Han är väldigt insatt i sport och är den enda i släkten som hejar på djurgården så det kommer ofta upp diskussioner om vilka som är bäst. Han är även som min bror och vill ha alla teknik prylar.

Stina
- Hon är 5 år yngre än mig och väldigt rolig. Det är jätte roligt att reta henne om hennes rum när hon inte har städat;) . När jag var i hennes ålder var jag nog ganska lik henne. Tjafsade emot min mamma och pappa för att få min vilja igenom. Men vilken tonåring har inte varit så?. Hon är jätte snäll och jag kan berätta allt jag vill för henne för jag vet att hon håller det kvar. Jag litar på henne helt enkelt. Och om någon skulle göra någonting dumt mot henne så skulle jag bli jävligt sur. Jag kan tjafsa emot väldigt mycket så akta er ;). 


Jag älskar er båda:*<3 (Oliver, Calle, jag och Stina!)

-




Så jävla snygg brud!!

Dag 6 - David

Som alla vet så är David min pojkvän. Han är den jag inte kan tänka mig att vara utan. Jag berättar allt för honom och får alltid stöd och hjälp. Vi är ganska barnsliga och har sjukt roligt tillsammans. Jag bryr mig inte om vad alla andra tycker om oss för vi trivs verkligen ihop. Allting ser ljust ut för oss och det tycker jag verkligen om. Jag älskar honom av hela mitt hjärta. Visst vi kan bråka och ha det jobbigt men vi löser det alltid och får det bättre än vanligt. Vi har varit tillsammans i mer än 1½ år. Idag är det ju alla hjärtans dag vilket jag tycker passar ihop med att jag skriver om mitt hjärta idag. Jag minns när jag föll för honom, den 4 juli 2009. När vi hade träffats och jag fick ett sms. Jag kommer att kämpa för dig vad som en händer. Du har fångat mitt hjärta, tack!<3


David Wallman<3

hinter

Hejsan, det var länge sen jag skrev något vanligt inlägg här känner jag. Men okej. Inatt sov min älskling hos mig, men han är o besiktar bilen nu. Idag får jag se om jag hinner till skolan för jag ska till vårdcentralen o kolla upp vad det är som är fel på mitt huvud (har ont i det väldigt ofta, kan vara typ migrän). Jag ska kolla på One Tree Hill nu och bara njuta för det är nya avsnitt!!! Idag är det ju alla hjärtans dag med, så älsklingen o jag ska på stan sen lite. David fick en klocka av mig i lördags som tidig alla hjärtansdag present för jag trodde att vi inte skulle träffas idag. Men det gjorde vi iallafall. Får se om jag skriver lite mera senare, puss på er alla!:*



Dag 5 - Emma

Jag och Emma lärde känna varandra på dagis, vi var bästa vänner i 13,5 år sen gled vi ifrån varandra. Vi träffas än idag och har känt varandra i alltså 15 år snart. Hon är en person som jag litar på till 100%. Vi träffas inte alls lika ofta nu som förr men vi träffas ändå och kan prata om i princip allt. Vi har jämt roligt ihop och kan komma på en jäkla massa roliga saker att göra. Vi har väldigt många minnen tillsammans. När vi var mindre satt vi typ ihop. Jag älskar dig fortfarande iallafall Emma!


Emma Lidberg<3

Dag 4 - Jossan

Som dom allra flesta vet så är Jossan min närmaste vän, hon vet allt om mig. Om någonting är fel så vet jag att hon hjälper mig. Jag har varit nära på att förlora henne och det vill jag inte vara med om igen. Hon är den sjukaste människan jag träffat, o det är så härligt. Hon säger vad hon tycker och är typ alltid på topp. När man hör henne skratta så kan man inte annat än att skratta med henne. Vi har känt varandra sen 4an och hållt ihop tätt sedan dess. Vi går i samma skola och ska åka ut o resa tillsammans snart. Vi gillar samma saker och har underbart roligt tillsammans. Det värsta är att man får tvinga ur henne saker om sig själv, man kan få ledtrådar typ. Men hon är bäst. 


Josefin Leinar<3

dag 3 - Min bror

Min storebror är 2 år äldre än mig men han tror att han är så mycket bättre än jag, han heter Oliver. Vi kan tjafsa om småsaker men även prata seriöst ibland. Ibland är det bra att ha min bror eftersom han är snäll och alltid vill hjälpa mig. Men ibland orkar jag inte med honom, typ idag. Ville slå honom så jobbig han var. Han tror inte på mig o retar mig men det är så syskonkärlek oftast visas. 


Oliver Håkansson<3

Dag 2 - Pappa

Min pappa heter Kenneth men alla säger Kenta. Han är knäpp och rolig. Han har nog skämmt ut mig ett antal gånger men det är sånt som jag skrattar åt idag. Han tror att han är tuff och ibland kan han tror att han är lika gammal som jag. Vi är inte sånna som pratar om vad vi känner, utan när han ser att jag är ledsen så får han mig att skratta med dåliga skämt eller är allmänt rolig bara. Man ser att han är rädd om mig. Han retar mig väldigt ofta, men förr när jag var mindre så blev jag irriterad o skrek. Men nu vet jag att han bara vill få kontakt med mig o få mig på skojhumör med. Han är bäst min pappa.


Kenta Håkansson <3

Dag 1 - Mamma

Min mamma heter Anette och hon är världens bästa. Jag står henne väldigt nära och hon förstår mig nästan alltid. Ser när någonting är fel och tröstar mig när jag är ledsen. Jag kan berätta i princip allt för henne. Hon är väldigt galen och rolig. Hon är sig själv och gör vad hon känner för typ. Jag ser även när hon inte mår bra även om hon inte vet om det. Vi har mycket likheter, och många säger att vi ser likadana ut. Dock håller jag inte med om att vi är lika till utseendet men insidan är ganska lik. Jag är verkligen glad att jag har just min mamma.


Anette Håkansson <3

Dagar

Nu ska jag göra en lista som alla gör typ, fast skriva om personer i min närhet istället.

Dag 1 - Mamma
Dag 2 - Pappa
Dag 3 - Min bror
Dag 4 - Jossan
Dag 5 - Emma
Dag 6 - David
Dag 7 - Kusiner, Calle o Stina
Dag 8 - Moster&Farbror, Jojje och Helena
Dag 9 - Mormor och Morfar
Dag 10 - Farmor


Gör de när jag orkar o känner för det! :) Puss:*

tårarna rinner

Varje dag går jag och väntar på att få veta, men eftersom jag inte vågar åka o ta reda på det själv så går jag hemma och vill veta hur det är. Jag skulle inte klara av att höra att det plötsligt skulle hända någonting. Jag kan skratta och ha roligt, men alltid så kommer den jobbiga känslan fram tillslut. Att känna den plågsamma smärtan som jag känner varje dag, det är inget man vill känna. Vet att många varit i min sits men man förstår inte smärtan förän man själv är där o känner det. Jag vet inte hur länge jag orkar med det här, att få reda på någonting snart, klarar inte av det då. Jag älskar dig verkligen o vill aldrig att det ska hända någonting. Du har ju alltid varit så stark o fin, vet att du inte kan bli bättre vilket gör att man blir mera ledsen för varje dag. För att vakna upp o veta att idag kan vara dagen då du försvinner, det är det värsta jag har varit med om i mitt liv. 



Rockers

Hejsan, 
Förlåt att jag inte har skrivit något här på länge. Jag har gjort klart en dans för idrotten, pluggat engelska och naturkunskap, tränat och idag var jag i Romme hela dagen. En sak som är helt underbar är ju att 3 juni åker Jossan och jag till Cypern och göttar oss. Bokat resan nu, bara betalningen kvar ;). Blir mycket resor nu under våren/sommaren. Tänndalen, Danmark, Barcelona, Florens, Cypern o kanske Gotland. Jag orkar tyvärr inte skriva mera nu, jag ska gå o borsta tänderna och sen lägga mig o sova med min pojkvän. En underbar dag idag o ett underbart slut på dagen. Vi får höras när jag orkar o har tid igen. Puss :*

be without you

Hejsan, Kom hem nyss typ. Nu ska jag sätta igång ett avsnitt av OC, sen blir det att åka ut o köra bil! Länge sen jag körde nu. Idag ska jag och Jossan antagligen boka resan, eller imorgon. Får se. Ha det bra allihopa! :*

heeyy

Hejsan, igår var rolig! Var hos Lisa och så var det typ 15 pers där. Vi spelade spel, drack och hade det nice. Tror Jossan o jag hade roligast ett tag alltså. Vid ca 1 kom älsklingen o hämtade mig o Jossan, drog hem och la mig. Sov till typ 2, åt mat, duschade och nu sitter jag här när jag borde fixa mig. Om 1 timme ska jag hämta biobiljetterna för vid 18.00 ska jag och david gå på bio! Trassel 3D! hoppas att den är bra. Nu ska jag börja fixa mig, hörs imorgon. För jag ska sova hos älsklingen med!:*


saknar dagarna i stugan!
Btw, 19 månader med David imorgon. går sjukt fort alltså!<3

what have i done?

Tjenare! Jag var hos tandläkaren imorse och skulle sätta dit ett fäste, men istället ändrade hon båda bågarna, fick 2 gummisnoddar och en gummitråd runt alla fästen. Hon trodde att jag skulle få ta ut den snart. Glad, bra dag. Dock ska jag åka in till skolan med bussen 11.15! Dansa och ha en idrottslektion sen hem o köpa present till Lisa. Ska på Lisas 18års fest ikväll. niiice kväll. Får höras av imorgon. Puss:*


Ganska stor skillnad tycker jag! Underbart!

framtiden

Hanna det är bra att du inte är död! Jag hoppas att du börjar kommentera mer nu ;), tack du har med fina ögon!<3


kan det här hjälpa min huvudvärk?
vem vet... (tänker inte ha såhär fula om det är så.. ;)

we are the world

Hejsan! Jag har verkligen ingen blogglust längre. Känns tråkigt. Men iallafall... Idag gick jag i skolan från 8-4 och 4 av lektionerna var naturkunskap. Jag ville skjuta mig själv typ alltså. Det bra med idag är att jag har fått tandläkartid, det finns vissa stunder som är as roliga, och det bästa med idag är att jag ska träffa min fina plutt. Jag har saknat honom! Har inte träffats på några dagar(a). Kan bara tänka mig hur jobbigt det kommer att bli på praktiken. Usch nu ska jag inte tänka på det. För snart är han här och vi ska ha en underbar, mysig o rolig kväll tillsammans. På tal om bra saker, jag fick 2 fel på matteprovet, 2 poäng från MVG på tyska provet:o. As glad. En sak till som får mig på bra humör är musik och min söti Jossiiiiiis! heheh. Puss ;)


bara för hon är så söt o hatar bilden ? knasen.

RSS 2.0